Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 7. Lista completă

Publicat pe

Cine sunt cele 9 concurente la Bravo, ai stil!, sezonul 7? S-au anunțat deja nu doar vedetele care vor păși pe podium în acest sezon, ci și schimbările de la nivelul juriului, precum și când urmează să înceapă show-ul de la Kanal D. Iată toate detaliile despre sezonul 7, „Metamorfoza'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! Nume cunoscute, artiste, bloggerițe, femei de afaceri, fotomodele, luptă pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Sezonul 7 a venit la pachet și cu schimbări la masa juriului, după ce designerul Cătălin Botezatu a renunțat la proiect.

Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 7. Lista completăCine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 7. Lista completă

Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 7

Cine sunt cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! S-au anunțat deja participantele din cadrul show-ului. Lista este completă, fiind nume celebre:

  • Anda Adam – artistă apreciată de muzică pop, dance și R&B. Cariera sa a început în anul 1999, devenind cunoscută după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A., pentru melodia Nu mă uita, care s-a bucurat de un succes răsunător.
  • Nicoleta Nucă – cântăreață, pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Artista are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei.
  • Sensy – are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu.
  • Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil! – s-a numărat printre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de fotomodel. Mult timp a fost asistenta prezentatorului Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos’, de la Antena 1.
  • Ruxi – este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor. Se bucură de un succes răsunător în social media, atât pe Instagram, cât și pe Youtube, ceea ce îi aduce venituri deloc de neglijat, de câteva mii de euro, lunar.
  • Ioana Filimon – este fotomodel și se bucură de succes nu doar în țară, ci și în străinătate. Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dat fiind că în palmaresul său sunt trecute două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.
  • Otniela – actriță și influencer, Otniela este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Acesta nu este primul show de televiziune la care participă, în trecut fiind la Ferma.
  • Carmen Negoiță – s-a remarcat preum una dintre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privește abordările stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Are blog și este femeie de afaceri.
  • Olga Verbițchi – Are 20 de ani și este artistă. Tânără cântăreață se bucură deja de recunoașterea unui public larg, nu doar în țară, ci și în Republica Moldova, locul în care s-a născut. În trecut, a câștigat X Factor.

Cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! luptă pentru titlu

Nouă concurente au spus „da' celei mai frumoase provocări stilistice. Nouă concurente celebre, puternice, vocale, susținute de comunități întregi de fani din online, pregătite să își expună alegerile vestimentare în fața publicului și să își argumenteze alegerile se lansează în cea mai așteptată bătălie stilistică, în cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!' – „Metamorfoza', show-ul perfect, strălucirea supremă!

Cele 9 concurente vor lupta cu toate armele pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Sezonul trecut a fost câștigat de către Alexandra Ungureanu.

Cătălin Botezatu renunță la Bravo, ai stil!

În sezonul 7 au loc noi schimbări și la masa juriului. Cătălin Botezatu a renunțat la acest proiect, în favoarea altora, tot în cadrul trustului. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre alegerea de a pleca de la Bravo, ai stil!.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!, a spus Cătălin Botezatu. 

Citește și: Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!S-a iubit cu un milionar controversat

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Citește și: Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat.Ce meserie a avut Corina Buruiană

Citește și: Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink:„Mi-a promis că…'

Nou jurat, în locul lui Cătălin Botezatu

Concurentele Bravo, ai stil îl întâlnesc pe Tibi Clenci. El este noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities și îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. Astfel, la masa juraților lângă Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu va sta și Tibi Clenci. Este considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, iar el are și un real succes pe plan internațional.

Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul, a declarat Tibi Clenci.

Când începe Bravo, ai stil!, sezonul 7

Cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!' – „Metamorfoza' urmează să înceapă în toamnă la Kanal D. Cele nouă concurente mai sus menționate vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Rămâne de văzut cine își va adjudeca acest titlu, până la final.

Celebritatea le-a adus în concurs pe cele nouă concurente de la Bravo, ai stil! Eleganţa le susține în luptă. Stilul le va decide victoria!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter