Ștefan de la Survivor, dezvăluiri în premieră despre relația cu Sindy: "Am luat-o la mine..."

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu, fostul Faimos de la Survivor, a vorbit recent despre Războinica Sindy, făcând dezvăluiri în premieră. Deși competiția s-a terminat de ceva vreme, ecourile nu s-au stins, iar concurenții au transformat spiritul competititv într-o frumoasă prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ștefan de la Survivor a vorbit recent, în premieră despre relația sa cu Sindy, alături de care a plecat împreună la mare, în Vama Veche, unde s-au distrat alături de alți foști concurenți Survivor. După experiența din Republica Dominicană, mulți dintre combatanți au rămas în relații bune și se distrează împreună.

Ștefan de la Survivor, dezvăluiri în premieră despre relația cu Sindy: "Am luat-o la mine..."Ștefan de la Survivor, dezvăluiri în premieră despre relația cu Sindy: "Am luat-o la mine..."

Ce spune Ștefan de la Survivor despre Sindy

Ștefan de la Survivor a legat o relație de prietenie cu Sindy, despre care a vorbit în premieră, dezvăluind cum o vede el pe fosta Războinică. Mai mult, înainte de a pleca la mare alături de alți câțiva foști concurenți, fotbalistul a luat-o la el acasă pe Szidonia Szasz, pentru a pleca împreună în Vama Veche.

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil.Începe tot cu „A’

Citește și: Tily Niculae, infectată cu norovirus. „Mi-a apărut și un hematom'

Citește și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

„Sindy era criminală. Ea fura curent din secundă în secundă. Are o energie de te rupe în două. Dacă stai o săptămână cu Sindy, dormi o săptămână după. Te face să fii atent la ea mereu. Nu face nimic, dar se plimbă, nu are stare.

E simpatică foc. Am luat-o la mine, ca să putem merge în Vamă. Era obosită și mi-a zis că se duce să se culce, eu i-am zis că trebuie să ne trezim în câteva ore.

Mi-a zis că e obosită, eu m-am dus și mi-am făcut cafeaua, m-am pregătit. Când o văd pe Sindy în sufragerie, căuta telecomanda și mi-a zis deodată că i-a trecut somnul', a declarat Ștefan la „Ștafeta mixtă', potrivit WOWbiz.ro. 

Ștefan Ciuculescu, despre nominalizarea lui Cosmin Stanciu

Ștefan Ciuculescu a vorbit, de asemenea, despre unul dintre cele mai controversate momente – cel în care l-a nominalizat pe Cosmin Stanciu. Faimosul a fost un concurent foarte valoros și, chiar dacă a intrat în cursă la jumătatea competiției, a adus multe puncte echipei. Din păcate însă, nu a reușit să ajungă în finală, chiar dacă a fost ales favoritul săptămânii în urma voturilor primite de la telespectatori. Colegii l-au criticat în momentul în care l-a nominalizat pe Cosmin Stanciu, iar acum fostul Războinic a povestit ce s-a întâmplat după ce a ieșit din consiliu.

„Primul lucru pe care l-am făcut când am ieșit din acel consiliu a fost să merg și să vorbesc cu Cosmin. Nu știu dacă era afectat sau șocat, asta am simțit să fac în acel moment. Asta am făcut. În rest, nu am considerat că am avut o problemă cu el', a mai declarat Ștefan Ciuculescu, pentru „Ștafeta mixtă'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter