Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani. Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Gheorghe a fost întrebată de multe ori, în ultima perioadă, dacă se gândește și la al treilea copil. Nouă ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața de familie și venirea pe lume a unui frate pentru Amelie și Nicolas, dar și despre schimbările din viața ei, mai ales la capitolul dietă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe a pus pe jar internetul atunci când a mărturisit că se gândește și la al treilea copil. Am invitat-o la VIVA! Shopping with the stars, unde ne-a împărtășit detalii despre toate aspectele din viața sa. Parcă mai frumoasă ca de obicei, Elena Gheorghe recunoaște că și-a schimbat dieta și a renunțat la toate produsele de origine animală.

Citește și: Ce ținute a purtat Elena Gheorghe în noul videoclip: „Am folosit 20 de metri de material pentru o rochie”

Citește și: După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută: „Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici”/ INTERVIU

Citește și: Gestul emoționant făcut de Elena Gheorghe în amintirea bunicii ei. Concertul său a fost difuzat în premieră pe TVR 1

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe. A rămas însărcinată înainte de logodnă

„Nu știu cum să mai fac să fiu Duracell în persoană, pentru că este destul de greu să îmbini cariera și copiii și, mai ales acum, evenimentele… Am fost și cu lansarea noului single, Bailar, și într-adevăr sunt o fire super activă, pentru că viața mă împinge să fiu așa. Încerc să îmi iau energia atât de la copii, căci știi cum e, de la cei pe care îi iubești îți iei puterea, și am încercat să merg pe un stil de viața mult mai sănătos ca până acum.

Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani

Sunt mult mai atentă decât în trecut, în sensul în care de un an și jumătate am renunțat la carne, iar în ultima lună și jumătate am renunțat și la ou și la lactate și am un plus de energie. Am renunțat treptat, nu dintr-odată, pentru că sfatul nutriționistului a fost să nu fie brusc, dar deja simt rezultatele pozitive. Am făcut și un detox care mi-a priit. Nu mai beau cafea, deci sunt cuminte', ne-a spus, în exclusivitate, Elena Gheorghe.

Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani. Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIVCe dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani. Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIV

Elena Gheorghe, despre al treilea copil: „Avem bunici, avem ajutoare'

Chiar dacă are un program foarte încărcat, fiind una dintre vedetele care s-au menținut pe un trend ascendent încă de la lansare, Elena Gheorghe nu ar spune nu celui de-al treilea copil. Consideră că s-ar descurca, având persoane dornice să o ajute, în ciuda faptului că nu s-ar mai putea concentra la fel de mult asupra carierei.

„Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar, cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare…', a precizat elena Gheorghe, în legătură cu venirea pe lume a încă unui copil.

„Mami, de ce nu mai faci și tu un bebeluș?'

Mai mult decât atât, Amelie, fiica Elenei Gheorghe și mezina familiei, își dorește foarte mult să fie surioară mai mare! Și-a păstrat pătuțul de când era bebeluș, iar acum e pregătită să îl „cedeze' unui frățior sau unei surioare.

„Ea îmi spune mereu: „mami, dar de ce nu mai faci și tu un bebeluș din ăla mic mic mic, cum are și tanti?' Are și tanti, dar noi avem deja destui… Când mai vede câte un bebeluș mă întreabă dacă mie chiar nu îmi place drăgălășenia și îmi place forte mult, dar eu deja am doi și sunt mari. Noi încă avem pătuțul ei pe care vrem să îl dăm în curând și se gândește deja pe cine să pună în pătuțul ei că nu vrea să îl dea', a continuat solista.

Aventuri la grădiniță cu Amelie, fiica Elenei Gheorghe: „Sperăm ca din toamnă să…'

Amelie, fiica Elenei Gheorghe, a început grădinița alături de Ania, fiica Anei Pîrvulescu, sora solistei. Cele două s-au distrat în prima săptămână de grădiniță, dar, ulterior, a devenit un chin! Elena ne-a povestit, râzând, că fiica ei credea că zilnic va avea parte de petreceri la grădiniță și în urma acestei decepții a refuzat să mai meargă.

„Amelia a fost plăcut impresionată în prima săptămână (n.r. – de grădiniță) , i-a plăcut foarte tare, chiar mă certa (râde). Se trezea la 6 dimineața și îmi spunea „Mami, o să întârziem', „Mami n-o să întârziem că tu trebuie să ajungi la 8:30 – 9:00, deci stai liniștită'. După care, brusc, s-a întors și a zis că ea nu mai vrea la grădiniță…

Am întrebat-o de ce și a zis: „mami, păi, la grădiniță la mine, în prima zi ne-au adus tort, au adus magician și ne-au dat și pizza. După am așteptat o zi, două, trei, dar nu se mai întâmplă…' Ea credea că e tot timpul la fel, același meniu, aceeași distracție și i-am explicat că în fiecare zi are de descoperit altceva și sperăm ca din toamnă să fie bună de mers la grădiniță.

„Acum sunt în perioada în care le este foarte dor una de cealaltă (n.r.- Ania și Amelie). Ania este plecată la Mediaș la bunici și ea este în București și mereu mă întreabă dacă Ania mai vine', ne-a spus, în încheiere, Elena Gheorghe.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter