Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat. Ce meserie a avut Corina Buruiană

Publicat pe

Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la statul român, de câteva mii de euro, mai exact peste cinci mii, și asta datorită meseriei pe care a avut-o. Corina Buruiană a fost judecător la Curtea de Apel București până în 2009 și, de când a ieșit la pensie, suma pe care o primește lunar a crescut de cinci ori, așa încât a ajuns suficient de mare încât să-și crească nepoata în puf.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un lucru mai puțin cunoscut despre Sânziana Buruiană este acela că a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat Masterul cu nota 10. Totodată, puțină lume știe că mama ei a fost magistrat, iar tatăl a lucrat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat în calitate de consilier superior. În 2019, Viorel Buruiană, tatăl Sânzianei, s-a stins din viață.

Mama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat. Ce meserie a avut Corina BuruianăMama Sânzianei Buruiană ia o pensie colosală de la stat. Ce meserie a avut Corina Buruiană

Mama Sânzianei Buruiană are una din cele mai mari pensii din România datorită faptului că a lucrat o viață întreagă ca magistrat. În urmă cu doi ani, la data ultimei declarații de avere depusă de soțul ei, Corina Buruiană încasa anual de la statul român suma de 312.043 de lei, adică ceva mai mult de 26.000 de lei pe lună (5.200 euro), conform wowbiz.ro.

Venitul femeii a crescut de la an la an și este posibil ca în 2021 să fie și mai mare de atât, după ce punctul de pensie a fost majorat de câteva ori în acest interval.

Spre comparație, în 2016, Corina Buruiană încasa circa 115.000 lei pe an, adică aproximativ 9.500 lei pe lună.

Citește și: Ce îşi doreau Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu sau Cabral să devină la 16 ani

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni. Vrea să aibă o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică

În declarația de avere a familiei Buruiană apar și două case: una 'de locuit' în Tâncăbești de circa 265 mp și o casă de vacanță la Sinaia.

De asemenea, soții Buruiană dețineau două terenuri – în Prahova și Ilfov, câteva conturi bancare cu sume destul de mici dar și trei credite care totalizau, în 2019, aproape 600.000 de lei.

Sânziana este căsătorită cu fotbalistul Nicolae Zuluf

De când l-a cunoscut pe fotbalistul Nicolae Zuluf, Sânziana a renunțat la imaginea de bombă sexy, a devenit mamă și se declară o familistă convinsă.

Au deja două fetițe împreună și și-ar dori și un băiețel, așa că Sânziana și Nicolae nu spun nu încă unui copil.

„Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine', spune Nicolae Zuluf.

La rândul său, blonda este foarte fericită cu doi copii, situație care în trecut o speria.

Iza își dorește și un frățior, ea se înțelege mai bine cu băieți. Eu nu mă așteptam nici să am doi copii, dar acum îmi place cu doi. Am aflat că dragostea nu se împarte, ci se înmulțește', a spus Sânziana Buruiană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter