Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg: „Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Totuși, cu toții știm că vedeta a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg, împreună cu care are un fiu, pe Ayan. Recent, Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsnicia eșuată și a dezvăluit și care este cel mai mare regret al ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu își adoră fiul, pe Ayan, care recent a împlinit 17 ani. De dragul lui, vedeta a făcut mai multe sacrificii de-a lungul vieții, precum decizia de a pleca din România chiar dacă avea o carieră de succes aici. Ayan este rodul căsniciei pe care Mihaela Rădulescu a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divorțând în anul 2008.

Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg: „Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui'Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg: „Mi-ar fi plăcut să nu destram căsătoria cu tatăl copilui'

După divorț, Mihaela Rădulescu s-a hotărât să plece cu fiul ei la Monaco. Invitată în podcastul „Inima la Vedere', al Amaliei Enache, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre perioada divorțului de Elan Schwartzenberg și decizia de a părăsi țara de dragul unicului ei copil.

Citește și: Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu!A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani!Cum arată Ayan

Citește și: Livia Graur, clipe de coșmar în Grecia, din cauza incendiilor:„Am crezut că nu vom mai ajunge acasă'

Citește și: Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink:„Mi-a promis că…'

Mihaela Rădulescu, despre decizia de a pleca din România

Mihaela Rădulescu a mărturisit că a decis să plece din România după divorț pentru că nu a vrut să îl crească pe Ayan în România. Motivul este reprezentat de faptul că acesta trebuia să meargă la grădiniță, iar vedeta nu putea să iasă cu el din casă fără a fi asaltată de presă.

Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Copilul meu trebuia să înceapă grădiniția, eu trebuia să merg după el. Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilui.

A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Când m-a întrebat copilul Mama, tu de ce nu mergi cu mine în parc?, atunci a fost declicul. Mi-am dat seama că îl trimiteam în parc ori cu bunica sau cu oricine se afla prin preajmă pentru că eu nu puteam să ies cu el. Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii… era și un soi de agresivitate în perioada aia', a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală'

Mihaela Rădulescu a considerat că, după divorțul de Elan Schwartzenberg, fiul lor, Ayan, nu va avea o copilărie fericită din cauza atenției mediatice. În momentul în care l-a anunțat pe tatăl copilului de decizia ei, acesta a fost de acord și chiar el le-a sugerat să se mute în Monaco.

Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălului copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălului lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo', a mai povestiti vedeta.

Plecarea din România nu a fost ușoară pentru Mihaela Rădulescu, așa că a apelat și la ajutor de specialitate. „Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false', a mai dezvăluit aceasta.

Mihaela Rădulescu, declarație neașteptată despre fostul soț, Elan Schwartzenberg

Dupp un timp, Mihaela Rădulescu a fost fericită să constate că nimeni nu o fotografiază când iese pe stradă. Atunci a înțeles că se poate bucura de lucrurile mărunte fără atenția mediatică exacerbată. În continuare, Mihaela Rădulescu a vorbit și despre regretul ei. Chiar dacă povestea de iubire dintre ea și Elan Schwartzenberg s-a destrămat, vedeta regretă uneori că fiul ei nu a crescut într-o familie, cu mama și tatăl împreună.

 „Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu', a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere', al Amaliei Enache.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter