Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!: „Da, regret pentru că...”

Publicat pe

S-a aflat motivul plecării lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil. Designerul a fost autorul unei confesiuni de suflet prin care a dezvăluit ce a stat la baza deciziei sale. Acesta a subliniat că îi pare rău că nu-și va mai vedea echipa, însă nu e vorba despre „un regret total'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că pleacă de la Bravo, ai stil!. De atunci, întrebarea care a stăruit pe buzele fanilor a fost legată de motivul deciziei sale. Pentru a face „lumină', designerul a hotărât acum să dezvăluie adevărul.

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!: „Da, regret pentru că...'Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!: „Da, regret pentru că...'

Cătălin Botezatu a oferit recent un interviu, după plecarea lui de la Bravo, ai stil!. În cadrul acestuia, creatorul de modă a explicat de ce a ales să nu mai ia parte la emisiune. Designerul a susținut că după ce s-a retras, nu va lua o pauză, ba din contră, se va axa pe alte proiecte.

Citește și: Ce spune Cătălin Botezatu despre Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!”Să taie în carne vie!”

Citește și: Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!:”Se temea pentru viața lui!”

Citește și: „Aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată'.Scriitoarea Petronela Rotar, interviu în exclusivitate despre traumele care au marcat-o

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă:„Selectez concertele, am alt preț' / EXCLUSIV

Motivul plecării lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!

Așadar, motivul pentru care Cătălin Botezatu a plecat de la Bravo, ai stil! e reprezentat de lipsa de timp a deisgnerului. Acesta și-a argumentat decizia, spunând că în perioada filmărilor erau și alte proiecte pentru el, multe dintre ele necesitând deplasarea. Astfel, nu reușea să se împartă între ele. În același timp, el a menționat că s-a retras din cadrul competiției de pe Kanal D „cel puțin deocamdată', lăsând loc de interpretări.

„După „Bravo, ai stil' nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil' cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc', a spus Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.

Designerul și-a justificat decizia

În continuare, Cătălin Botezatu a adăugat că, în general, clientul vrea să se întâlnească față-n față cu el, în calitate de designer. El nu putea însă să facă acest lucru, pentru că, uneori, filmările de la Bravo, ai stil! se întindeau până la 10-12 ore pe zi.

„De obicei, atunci când ești designer clientul vrea să te întâlnească și acest lucru nu puteam să îl fac pentru că filmările la „Bravo, ai stil' însemnau uneori și câte 10-12 ore pe zi și am foarte multe proiecte, foarte multe prezentări de modă. Bineînțeles, eu, față de cei care nu știu, față de colegii mei, mai am și alte afaceri pe care le dezvolt și atunci îmi este greu să mă împart!', a continuat el pentru sursa citată.

Regretă că nu-și va mai vedea echipa de la emisiune

Întrebat dacă a regretat decizia de a pleca de la Bravo, ai stil!, Cătălin Botezatu a spus, inițial, că nu este vorba despre un regret, ci despre o decizie asumată. Ulterior, el s-a răzgândit și a oferit un răspuns afirmativ, susținând că a avut o echipă minunată. În final, el a specificat că nu poate fi vorba despre „un regret total', dar îi pare rău că nu-și va mai vedea prietenii.

„Dacă am regretat decizia de a pleca de la „Bravo, ai stil'? Nu este vorba despre un regret, este o decizie asumată, o decizie bine pusă in balanță. Niciodată nu poți spune că nu ai regrete sau că nu regreți nimic.

Ba da, regret, pentru că la „Bravo, ai stil' era o atmosferă plăcută, erau niște oameni minunați și o echipă minunată, dar, bineînțeles că pentru mine, cel puțin, care am fost tot timpul o persoană activă, și care întotdeauna, de 38 de ani, a avut o activitate extraordinară, înseamnă un nou început, lucrez la alte proiecte, etc…Deci nu poate fi vorba de un regret total, ci doar de faptul că nu mai îmi văd prietenii, echipa…', a adăugat designerul.

„Mi-am sacrificat viața și sănătatea pentru a lucra câte 10-12 ore'

Plecat de la Bravo, ai stil!, Cătălin Botezatu a recunoscut că nu și-a pus pe primul loc sănătatea. Totodată, el a susținut că nu a făcut asta nici în timpul emisiunii. În plus, acesta și-ar fi pus viața în pericol, pentru a lucra chiar și peste 10 ore pe zi.

„Nu am pus pe primul loc sănătatea când am plecat de la „Bravo, ai stil!', pentru că și în timpul filmărilor, în anii trecuți, am avut probleme de sănătate și am pus pe primul loc emisiunea, mi-am sacrificat viața și sănătatea pentru a lucra câte 10-12 ore la emisiune, pentru a fi un adevărat profesionist, pentru a demonstra că sunt bun, dar nu. Nu asta a fost cel mai important', a mai spus Cătălin Botezatu.

Designerul trebuia să se prezinte la control, în Turcia, luna trecută, dar nu a făcut-o. El așteaptă acum ca medicul chirurg care l-a operat să vină în România. Cătălin Botezatu va merge apoi în Turcia și susține că deși nu se ține complet de programul impus de medici, vor ajunge la un consens.

„În Turcia la control nu am ajuns, deși trebuia să ajung acum o lună, dar vine controlul la mine, în sensul că unul din medicii chirurgi dintre cei care m-au operat o să vină în România, la un colocviu și dă consultații particulare gratuite pentru cei care au probleme de cancer, și atunci o să mă văd cu el mai întâi în România, după care o să merg, cum e firesc, în Turcia! Într-adevăr nu mă țin întocmai de programul pe care îl am cu medicii, dar până la urmă ajungem la un consens', a mai transmis designerul.

Ce mesaj are pentru Tibi Clenci

În ceea ce-l privește pe Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil!, Cătălin Botezatu a spus de la început că nu poate să-și dea cu părerea, pe care nu-l cunoaște. El a lăsat însă de înțeles că are o bună părere despre el. Designerul l-a numit un „mare fotograf' și „un profesionist'.

„Aici e puțin delicat pentru că eu nu pot să-mi dau cu părerea despre un om pe care nu-l cunosc. Din păcate, nu pot să spun cum, nu am avut ocazia să lucrez cu acest mare fotograf, nu știu nimic despre el, nu prea am auzit multe lucruri despre el. Din CV-ul pe care el îl are se pare că a lucrat foarte mult pe afară, de aceea nu știu nimic de el', a explicat el.

„Sunt fericit că în juriul de la „Bravo, ai stil' vine un profesionist'

Cătălin Botezatu i-a transmis lui Tibi Clenci să-și asculte instictul și să țină cont de atitudinea concurentelor. Acesta l-a sfătuit pe noul jurat de la Bravo, ai stil! să aibă în vedere creativitatea de moment a fetelor, nu neapărat personajul în sine.

„Sunt fericit că în juriul de la „Bravo, ai stil' vine un profesionist, un om care sper să fie la fel de puternic, de dur, de pacifist, să taie în carne vie și să asculte mai puțin în cască, pardon, să își asculte instinctul. Să țină cont de atitudinea fetelor, de inventivitatea și creativitatea lor. Să nu țină cont de faptul că acele 2 sezone „Bravo, ai stil Celebrities!' și acesta, li se dă voie fetelor să vină cu stiliști pentru că marea problemă a fost pentru noi, jurații, că, de foarte multe ori, jurizam stiliștii și nu fetele, sau jurizăm vocile, și iar nu era destul de corect, pentru celalte fete care nu aveau alte talente. Deci, să jurizeze atitudinea și creativitatea de moment, nu neapărat personajul', a mai menționat acesta.

În încheiere, Cătălin Botezatu i-a urat lui Tibi Clenci mult succes, dar și răbdare și nervi de oțel.

„Pentru că fetele nu sunt niște personaje, sunt doar niște fete care își doresc să capete talent, să capete stil, sunt doar niște fete care își doresc să plece cu un bagaj legat de stil. Îi doresc mult succes, și multă răbdare și nervi tari!', a conchis el.

Sursă foto: Instagram & Captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter