Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Publicat pe

Demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV, postul unde a făcut istorie a luat prin surprindere, însă acum omul de televiziune a semnat cu o altă televiziune. Iată unde va putea fi văzut în viitorul apropiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu era una dintre cele mai iubite personalități TV ale postului din Pache Protopopescu, așadar vestea plecării sale de la PRO TV a luat pe toată lumea prin surprindere. Dar cum era greu de crezut că actorul va putea sta departe de televiziune, fanii acestuia au fost nerăbdători să afle ce va face în continuare. De altfel, Florin Călinescu le-a dat deja, în social media, detalii despre viitorul său proiect.

Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TVCu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu

Luna trecută, Florin Călinescu a anunțat că nu va mai fi jurat la Românii au talent și că urmează să părăsească PRO TV, spre surprinderea fanilor săi. Ulterior, într-un live pe contul său de socializare, actorul a anunțat că deja are un proiect în derulare.

„Am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră”, a declarat Florin Călinescu.

Conform impact.ro, carismaticul actor și om de televiziune ar fi semnat cu Prima TV, unde va demara un proiect similar celui care a avut mare succes și la PRO TV. Este vorba despre show-ul Chestiunea zilei, care ar putea fi readus la viață. Proiectul, ce are la bază show-ul de succes produs de Jay Leno și care abordează teme de actualitate, s-a bucurat de mult succes, din 1996 și până în 2000. După prima plecare din PRO TV, Florin Călinescu a revenit în 2004, când a reluat Chestiunea zilei. Din 2015, actorul i-a luat locul lui constantin Cotimanis în juriul Românii au talent.

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut: „În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: „Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: Ana Porgras îl face praf pe Zanni: „Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă:„Selectez concertele, am alt preț’ / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Nane arată perfect la 50 de ani.Ce dietă ține fosta Miss România

„Nu îmi fac o televiziune”

După anunțul plecării din PRO TV, cei mai mulți simpatizanți ai actorului au fost convinși că Florin Călinescu intenționează să își facă o televiziune, însă actorul a negat zvonul. Le-a dat de înțeles însă simpatizanților săi că este pe cale să pună pe roate un nou proiect.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire‘, a declarat Florin Călinescu, potrivit libertatea.ro.

Și-a dorit să revină la satira politică

Florin Călinescu a fost protagonistul mai multor proiecte de televiziune la PRO TV, printre care si savurosul serial umoristic Tanti Florica, însă actorul a rămas mereu legat de satira politică, după cum a mărturisit la postul de televiziune Aleph News.

Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten, Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public? Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică', a dezvăluit Florin Călinescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter