Ana Porgras îl face praf pe Zanni: „Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat”

Publicat pe

Ana Porgras și Zanni au fost prieteni la Survivor și nimeni nu se aștepta să se certe după terminarea competiției. Câștigătorul competiției a spus că mesajele pe care le-a citit în telefonul fostei gimnaste l-au dezamăgit. Acum, Ana Porgras a avut o primă reacție după ce Zanni a acuzat-o că a vrut să devină cunoscută pe spatele lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu toții știm ce relație frumoasă de prietenie au avut Zanni și Ana Porgras la Survivor. Ba chiar, mai multe zvonuri referitoare la o relație amoroasă între cei doi au început să apară ulterior. După ce a fost eliminată, Ana l-a susținut pe Zanni pe rețelele sociale. Fanii emisiunii de la Kanal D așteptau să vadă cum va evolua relația lor după terminarea Survivor, însă surpriză! Din prieteni buni, Zanni și Ana Porgras au ajuns să nu își mai vorbească.

Ana Porgras îl face praf pe Zanni: „Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'Ana Porgras îl face praf pe Zanni: „Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'

Câștigătorul Survivor România 2021 a povestit că, după marea finală, a citit mai multe mesaje în telefonul Anei Porgras care l-au dezamăgit. Potrivit spuselor lui, aceasta ar fi discutat cu un bărbat căruia i-ar fi spus că încearcă să devină cunoscută pe spatele lui Zanni. Recent, Ana Porgras a avut o primă reacții la cele afirmate de Zanni.

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni:„Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:„Dacă eu nu mă iubesc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă:„Selectez concertele, am alt preț' / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Nane arată perfect la 50 de ani.Ce dietă ține fosta Miss România

Ana Porgras îi dă replica lui Zanni

Ana Porgras s-a săturat să tot primească acuzații referitoare la cele întâmplate între ea și Zanni, așa că a publicat pe Instagram un mesaj tranșant. Fosta gimnastă a afirmat că ea a fost chemată la Survvior pentru că este o campioană mondială. Drept urmare, era deja cunoscută și nu și-a dorit să își creeze o imagine pe spatele nimănui. În plus, Ana a ținut să precizeze că tot ce a realizat până acum a realizat singură, chiar dacă a avut și susținerea antrenorilor și familiei.

„Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. Survivor' a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni', a scris Ana Porgras pe Instagram, după cele dezvăluite de Zanni.

Ana Porgras: „Oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor'

În continuare, Ana Porgras a fost foarte acidă și chiar dacă nu a oferit un nume, cu siguranță mesajul a fost îndreptat spre Zanni. Fosta gimnastă a declarat că în țara noastră se promovează oamenii care nu au făcut nimic în viață, care au apărut de două ori la televizor și apoi se cred exemple demne de urmat.

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!

Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!', a continuat Ana Porgras să scrie pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea, dintr-o competiție sportivă.

Zanni, despre mesajele trimise de Ana Porgras

Zanni a fost invitat în emisiunea „În Oglindă' și a dezvăluit care au fost mesajele pe care le-a citit în telefonei Anei Porgras.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde’. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla’, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!’ Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonu, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam’. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit‘, a mai precizat Zanni, la emisiunea „În Oglindă’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter