Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni: „Când iese pe stradă, să se mândrească cu el”

Publicat pe

Zanni realizează noi declarații în scandalul momentului, cu Ana Porgras, și recunoaște că gimnasta are o legătură cu Jador de care până și el a fost surprins. După ce a anunțat care este motivul scandalului dintre ei- o conversație dintre Ana și un alt borbat, Zanni a clarificat situația dintre manelist și fosta Faimoasă de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

unei relații între ei. Ulterior, cântărețul a realizat o serie de declarații explozive, menite să alunge misterul din jurul scandalului cu gimnasta din Dominicană. Potrivit lui Zanni, Ana Porgras nu doar că a recunoscut că are sentimente pentru el, ci a avut parte de mai multe întâlniri cu Jador!

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului: „Au decis să schimbe puţin strategia”

Citește și: Ce relație a avut Ana Porgras cu părinții ei în copilărie. „Se simte golul ăla. Eram pierdută'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă. Ce necaz a avut înainte

„Ea îmi reproșează că puteam să tac, dar eu nu tac. De ce nu tac?! Pentru că eu mă dăruiesc oamenilor din jurul meu. Simt să le dau pe tavă tot ce mi se întâmplă, tot ce trăiesc. Vreți să știți ce s-a întâmplat? Chiar dacă nu o să acceptați și nu o să vă vină să credeți, vă spun ce s-a întâmplat. Și le-am spus.

Ce s-a întâmplat? Ea a susținut că s-a îndrăgostit de mine înainte de Survivor, că mă iubește, cum sunt eu ca om. Și eu cumva simțeam să mă apropii de ea, dar până într-un punct. Nu voiam să îmi asum o relație cu ea pentru că sunt foarte pretențios. Când o să ies eu cu o femeie în fața lumii să zic „pe ea o iubesc', va fi mult până acolo. Nu știu ce trebuie, trebuie să simt ceva', a declarat Zanni, despre Ana Porgras, în emisiunea „În Oglindă', de la Kanal D.

Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni: „Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni: „Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Zanni, adevărul despre legătura dintre Ana Porgras și Jador: „Parcă aș vrea să fie unul mai cu mușchi'

Mai mult decât atât, Zanni este de părere că Ana Porgras și-ar fi dorit mai mult de la el decât o relație amoroasă sau de prietenie. Ar fi vorba despre faimă, susține cântărețul, motiv pentru care gimnasta a și acceptat să apară în repetate rânduri alături de Jador. Deși a suferit după eliminarea Anei din competiție, Zanni este de părere că Ana Porgras era interesată de oricine i-ar fi adus faimă, fie că este vorba despre el sau Jador.

„Ea a susținut că mă iubește, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Mi-a turuit tot, ceea ce ea a negat când a ajuns în țară. De ce?! Ea a vrut să fie vedetă, să se asocieze cu mine. Sunt convins că m-a și iubit, sunt convins că i-a și plăcut de mine, dar până într-un punct. Ea voia mai mult de atât, mai mult decât Zannidache ăla care are doar 1,70…

Și putea mai mult, poti sa ai un bărbat care are mai mulți bani, care are o masina mai luxoasă, care e mai musculos, mai inalt, că fiecare femeie vrea să se vadă lângă unul care e mai impunător. „Zannidache are doar 1,70, e slăbut. E caterincă, dar parcă aș vrea să stau și eu lângă unul în dreapta în BMW, parcă aș vrea să fie unul mai cu muschi', când iese pe stradă cu el să se mândrească cu el', a continuat Zanni.

Zanni: „Ana Porgras s-a dus la Jador'

„A ajuns în țară și ce a făcut Ana Porgras?! S-a dus la Jador în podcast-uri, s-a dus să mai ciupească și ea puțin din faimă. Am auzit că i s-a blocat contul, cont care a bubuit în urma reacției mele de la Survivor. Eu chiar am suferit că a iesit ea din competitie, eu chiar am trăit povestea aia. Ea nu a trăit-o, pentru ea a fost povestea perfectă ca să fie și ea vedetă.

A spus de multe ori că vrea acasă, nici nu a ajuns acolo și deja plângea. Când voia să spună în Consiliu că vrea acasă și vorbea cu toată lumea că vrea acasă, eu am șipat la toată lumea și am spus „Dacă unul dintre voi o votează pe Ana…' Și Sebi s-a cerut acasă și am spus „Dacă vreunul îl votează pe Sebi, e război', a spus Zanni, despre ana Porgras și Jador, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter