Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul ei, care a murit acum 8 luni: „Îl visez foarte des”

Publicat pe

Marcela Fota a fost luată prin surprindere de moartea soțului ei. De 8 luni, vedeta încearcă să treacă peste evenimentul care i-a marcat existența și, recent, a povestit că are o legătură paranormală cu bărbatul trecut în neființă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marcela Fota a mărturisit că are o legătură paranormală cu soțul ei, care a murit în urmă cu aproximativ 8 luni. Vedeta, încă îndurerată, recunoaște că nu a depășit în totalitate trauma care s-a produs atunci, dar își dorește să fie puternică pentru fiul ei, care a fost extrem de afectat. Mai mult decât atât, cei doi se ajută unul pe celălalt.

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui: „Este un model de femeie'

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Citește și: Oase, detalii din culisele Asia Express 4: „Ne-a oprit Poliția de șase ori”

Citește și: Cântărețul de muzică populară Alexandru Rusu a murit! S-a stins în brațele soției

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună', a declarat Marcela Fota, după moartea soțului, pentru Cancan.ro.

Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul ei, care a murit acum 8 luni: „Îl visez foarte des'Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul ei, care a murit acum 8 luni: „Îl visez foarte des'

Marcela Fota și fiul, afectați de moartea celui mai important bărbat din viața lor

„El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina. Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă. Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și altături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte', a mai spus artista, pentru sursa citată anterior.

Mai mult decât atât, Marcela Fota a mărturisit că a dezvoltat o legătură paranormală cu soțul ei. Vedeta îl visează în repetate rânduri și de fiecare dată îl întreabă de ce a murit. Încă nu și-a găsit liniștea după decesul bărbatului, mai ales că aveau foarte multe planuri împreună. Chiar și din vis, acesta încearcă să își liniștească soția.

Marcela Fota: „În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare'

„De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?', însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva'.

Chiar în ultimul vis când l-am întrebat „De ce ai plecat? De ce ne-ai lăsat?' mi-a spus: „Nu te mai gândi la asta pentru că eu am venit să-ți cumpăr mașină', pentru că ăsta era planul nostru. În luna ianuarie ar fi trebuit să-mi cumpăr mașină și ar fi trebuit să plecăm în Germania pentru o mașină… îl visez foarte des, iar prezența lui o simțim tot timpul. Noi știm că el în continuare face parte din viețile noastre și că zi de zi ne veghează', a declarat Marcela Fota, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter