Oase, detalii din culisele Asia Express 4: "Ne-a oprit Poliția de șase ori"

Publicat pe

Filmările pentru Asia Express 4 s-au încheiat, vedetele s-au întors în România și până la difuzarea emisiunii la TV, aflăm detalii din culise de la cei implicați în proiect. De data asta, Oase, care este co-prezentatorul Asia Express 4, a povestit că Poliția i-a oprit de șase ori în timpul filmărilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oase a declarat că noul sezonul al emisiunii Asia Express, ce va fi difuzat din această toamnă la Antena 1, a fost cel mai greu de până acum. Atât echipa, cât și concurenții au fost solicitați la maximum, iar întreaga experiență s-a transformat din cauza restricțiilor pandemiei.

Oase, detalii din culisele Asia Express 4: "Ne-a oprit Poliția de șase ori"Oase, detalii din culisele Asia Express 4: "Ne-a oprit Poliția de șase ori"

„Până acum, mie, din exterior, sezonul ăsta mi se pare cel mai greu. Eu de abia mă descurc pe aici cu mâncarea, de exemplu, sâmbăta, duminica, fiind pandemie în continuare, nu ai unde să te duci.

Efectiv, mănânc pe bordură, și-acum am unde să merg să mănânc, dar e greu pe partea asta și mă gândesc cum prind ei mașini? Că nu circulă nimic!

 Am filmat un întreg intro în mijlocul intersecției, stăteam așa, zici că eram la Hollywood. Stăteam și nu trecea nicio mașină. Ah, ba da, mint! Una de Poliție!

Noi am fost opriți de Poliție de șase ori. Am dat actele, totul în regulă. Dar în cursă, dacă te oprește Poliția, ce faci? Mie mi se pare mult mai greu, sincer', a spus Oase, co-prezentator al emisiunii Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților, potrivit cancan.ro.

Echipa Asia Express 4 a parcurs și 300 km într-o zi

Oase a dezvăluit că la Asia Express 4 nu este deloc așa ca în vacanță, cum poate părea din fața televizorului. Pentru concurenți este extraordinar de greu, dar și pentru echipa de filmare și producție.

„Distanțele sunt marea mea problemă. Filmăm mult, după care mergem și mai mult. Dacă ar fi să calculez cât timp am stat în mașină și cât am filmat, cred că este echivalent. Efectiv, toată ziua în mașină. Nu știu, sunt vreo 200-300 de km pe zi. Zilnic filmezi, te dai jos, filmezi…

E nașpa că stai în mașină, adormi, și te trezește cineva ‘Hai! Filmăm!, nu mai știu niciun oraș cum se numește, nu mai știu nimic', a mai spus Oase.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express:

Citește și: Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express:„El nu știe care e stânga și care-i dreapta’

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților

„Drumul Împăraților’ nu este un simplu nume ales pentru sezonul 4 Asia Express. Titulatura are o semnificație aparte pe care co-prezentatorul Marius Damian a explicat-o.

Împărații greci, romani și sultanii au parcurs același drum spre cucerirea diferitor tărâmuri. Astfel că un titlu mai bun nu putea fi ales pentru sezonul 4 Asia Express.

„Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare’, a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.

Marius Damian va prezenta, în cadrul emisiunii, peisajele și locurile în care se filmează și va povesti care este istoria lor.

„Gândul te duce departe. Mi-a plăcut Hagia Sophia, pe care am văzut-o reprodusă în toate celelalte din orașele mari, căci în orașele mici sunt mult mai umile, mult mai aproape de imaginea lui Cadâr, turcul înțelept, retras, care zice rugăciunea în liniște, cuminte’, a mai spus Marius Damian.

Ce traseu a fost la Asia Express 4

Cele nouă cupluri de vedete au pornit din Turcia, apoi vor ajunge în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan. Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, care a fost înlocuită de Irina Fodor.

Supuși provocărilor sunt nu doar concurenții, ci și întreaga echipă de producție, deoarece este extrem de dificil să filmezi și să supraveghezi 9 perechi de oameni care se mișcă pe trasee diferite, în intervale orare diferite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter