Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute. Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Publicat pe

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală, la scurt timp după ce s-a retras din spațiul public. Vedeta și-a făcut o schimbare uluitoare de look și a ajuns de nerecunoscut. Iată acum s-a afișat afacerista la ziua de naștere a Vicăi Blochina. Le-a atras toată atenția invitaților de la petrecere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a ajuns din nou în centrul atenției. Deși a hotărât recent să renunțe la viața publică, se pare că nu poate sta prea departe de petrecerile cu fast din lumea mondenă. Afacerista a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare la ziua de naștere a Vicăi Blochina. Motivul? Diva și-a făcut o schimbare de look ce a uimit pe toată lumea, pentru că, odată cu ea, a fost greu de recunoscut.

Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute. Cum s-a afișat la ziua Vicăi BlochinaBrigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute. Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Vica Blochina și-a aniversat ieri, pe 8 august, ziua de naștere. Fosta balerină a organizat o petrecere cu fast la piscină, cu manele și invitați unul și unul. Printre persoanele care i-au fost alături s-au numărat și soții Pastramă. Brigitte Pastramă a fost o prezență care nu poate fi trecută cu vederea, ținând cont de transformarea de look la care a apelat. Iar ca să nu vă mai ținem pe jar, vă dezvăluim că aceasta și-a făcut apariția cu o coafură inedită.

Citește și: Brigitte Pastramă, declarație halucinantă după ce a fost pedepsită că a vândut măști contrafăcute:”Nu i-a plăcut lui Dumnezeu că m-am îmbrăcat în branduri”

Citește și: Brigitte Pastramă, în lacrimi după scandalul măștilor contrafăcute:„Am atras toată această nenorocire'

Citește și: Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia.Cum a fost dat de gol de iubita lui

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere!Câți ani a împlinit

Brigitte Pastramă a ajuns de nerecunoscut, după scandalul măștilor contrafăcute

Mai exact, Brigitte Pastramă a apărut la petrecerea aniversară a Vicăi Blochina cu părul scurt, tuns bob, cu breton, în nuanțe de blond și negru. Din imaginile postate de femeia de afaceri pare să fie vorba despre o perucă și, ce-i drept, i se potrivește perfect!

„Am și eu niște invitați de onoare. Vreau să vi-i prezint. Florin Pastramă… Doamna Pastramă', a spus Vica Blochina pe Instagram, la petrecerea de ziua ei de naștere.

Brigitte Pastramă nu a ieșit în evidență doar prin coafură, ci și prin machiaj și ținută. Soția lui Florin Pastramă și-a pus pe buze un ruj roșu, ca focul, iar în privința vestimentației a optat pentru un costum de baie crem. Astfel, afacerista a arătat că s-a pregătit intens pentru eveniment, fiind total în temă.

Afacerista, apariție inedită la ziua Vicăi Blochina

Vă amintim că au trecut două săptămâni de când Brigitte Pastramă a anunțat că ea și soțul ei, Florin Pastramă, au decis să se retragă din viața publică. Hotărârea a fost luată la scurt timp după problemele cu legea. Cei doi au fost acuzați de contrafacerea și distribuiria unor măști de lux necertificate. Aceștia par însă să se fi răzgândit, cel puțin pentru buna lor prietenă, pentru că nu au putut să fie absenți de la ziua blondinei.

Brigitte Pastramă a făcut în urmă cu ceva timp declarații cu privire la dosarul în care ea și soțul ei, Florin Pastramă, sunt cercetați. Aceasta susținea că ar fi ajuns în această situație din cauză că ei s-ar fi îndepărtat de Dumnezeu. Tot ea a spus că nu ar fi știut că au vândut măști contrafăcute.

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat’, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter