(P) 3gifts.ro - cadouri inspirate pentru femeia iubită

Publicat pe

Când îți pică o femeie cu tronc, nu mai ai scăpare. Doar pe ea o visezi, doar pe ea o vezi, ai face orice să o vezi fericită și zâmbitoare. Uneori îi cumperi flori, alteori vii cu ele culese, furate de printr-o grădină, moment în care înțelegi că lângă ea te simți ca un copil. Atunci știi că ea e femeia pe care ai așteptat-o o viață și îți dorești să se simtă iubită și apreciată mereu. 

Vrei să o răsfeți din când în când, iar ce mod mai bun de a o face dacă nu prin intermediul unor cadouri? Dacă erai în căutarea unor idei originale de cadouri pentru femei, atunci 3gifts.ro este locul ideal unde le găsești.

Îi place să se machieze? Atunci cu siguranță are nevoie de o geantă de cosmetice

Tu îi spui mereu că e frumoasă și când e machiată și când e ciufulită dimineața cu un singur ochi deschis și cu pastă de dinți în jurul gurii. Dar știi cât de mult îi place să se așeze în fața oglinzii aceleia mari din dormitor și cu câtă iscusință și răbdare își face ea codițele alea negre la ochi. Poate că urmează să mergeți în concediu, deci o geantă de cosmetice în care să-și pună toate cele necesare îi va fi de folos. Regăsești la 3gifts.ro geanta Laser Plus, care este ușor de transportat, poate fi purtată și pe umăr și în mână și are o capacitate destul de mare în care să-și pună lucrurile. 

Are deseori dureri în zona cervicală? Un aparat de masaj rezolvă problema

La 3 gifts.ro regăsești aparatul de masaj pentru gât și spate electromagnetic. Este un aparat inovator, care masează și ajută la relaxarea mușchilor încordați, prin impulsuri electromagnetice. Acestea sunt de frecvență joasă, extrem de precise și eficiente. Aparatul acționează în puncte cheie din aceste zone, oferindu-i o stare completă de bine și relaxare.

O cană simplă sau mai mult de atât?

Fă-i o surpriză cu o cană termosensibilă, cu o poză cu voi doi dintr-un moment unic din viața voastră. În special dacă este iubitoare de cafea sau ceai, va fi cu atât mai plăcută surpriza. Va părea o cană obișnuită, însă la contactul lichidului fierbinte cu peretele cănii, ca prin magie va apărea poza cu voi doi. Cu siguranță se va topi la vederea acesteia!

Ochelarii cu prisma Rest & Vision – cireașa de pe tort

Știi și tu cât de mult îi place să stea în pat și ar trage de fiecare secundă ca să nu-l părăsească. Ochelarii cu prismă îi vor permite să vadă în timp ce stă culcată orizontal. Poate să se uite la televizor, să citească, fără să mai aibă dureri de gât și să-și simtă ochii obosiți. În plus, acești ochelari sunt ideali pentru pacienții care sunt în convalescență sau care au dizabilități fizice, mobilitate redusă sau care au probleme psihomotorii. 

Accesează site-ul oficial www.3gifts.ro și comandă cadouri minunate pentru femeia pe care o iubești. Știi și tu că le merită!

Contact: 0775 383 323

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter