Julie Mayaya s-a despărțit de iubit, înainte de nuntă: "Sunt singură"

Publicat pe

Julie Mayaya s-a despărțit de iubit, când toată lumea aștepta nunta. Cererea în căsătorie a avut loc în 2018, însă atunci s-a petrecut un incident care acum ar putea fi considerat ca un semn de rău-augur… Iată ce spune artista despre viața ei actuală și relația eșuată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși toată lumea aștepta cu nerăbdare momentul în care avea să-și pună pirostriile, Julie Mayaya s-a despărțit de iubit. Câștigătoarea trofeului Vocea României din 2012 s-a logodit cu iubitul și managerul ei, Mihai Chirvase, în 2018, iar momentul în care a primit inelul a fost marcat de o întâmplare parcă premonitorie…

Julie Mayaya s-a despărțit de iubit, înainte de nuntă: "Sunt singură"Julie Mayaya s-a despărțit de iubit, înainte de nuntă: "Sunt singură"

Julie Mayaya s-a despărțit de iubit

Julie Mayaya și Mihai Chirvase s-au logodit în 2018, iar cererea în căsătorie a fost una foarte inedită. Din nefericire, atunci inelul a fost înghițit de apele mării, însă la vremea respectivă artista nu a dramatizat momentul…

„Cererea a avut loc în vara anului 2018 și a fost una specială, emoționantă și chiar cu peripeții. S-a întâmplat în vacanță, când făceam parasailing deasupra Mării Egee. Inelul a căzut, din păcate, în apă, așa că am decis să mai aștept o cerere în care inelul să ajungă la mine”, a povestit Julie Mayaya.

Citește și: Cum a reuşit Julie Mayaya să slăbească

Citește și: Julie Mayaya e total schimbată la 6 ani după ce a câștigat Vocea României: a slăbit enorm! Ce a făcut cu banii câștigați din concurs

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere! Câți ani a împlinit

Citește și: Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă.A mestecat lamă de ras

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune’

Julie și iubitul ei își făcuseră planuri de nuntă, însă artista mărturisea că-și dorește o ceremonie simplă, mai mult o petrecere între prieteni.

„Treaba cu căsătoria nu am privit-o niciodată ca pe o necesitate. Cred că există iubire și fără acel act, care să-mi spună mie că relația noastră e validă. Relația dintre doi oameni e frumoasă (sau nu), iar asta depinde doar de cei doi. Dacă va fi să ne căsătorim, nu aș vrea să avem o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți, cu fast și cu sute de invitați. Va fi, probabil, o petrecere între prieteni pe malul mării”, mărtursea Julie, cu un an în urmă, pentru Click!

Acum însă, planurile de nuntă s-au spulberat, Julie mărturisind că ea și logodnicul ei nu mai formează un cuplu.

Sunt singură de câteva luni bune și mă simt foarte bine așa! Eu când iubesc, iubesc cu toată ființa', a declarat artista, la Prima TV.

Acum 9 ani a câștigat „Vocea României”, dar a dispărut din atenția publicului

Julie Mayaya a fost revelația show-ului Vocea României în 2012. Simpatica artistă, cu vocea ei creatoare de fiori, promitea mult… Din păcate, ca mulți dintre cei care au câștigat concursuri de gen, Julie a dispărut din lumina reflectoarelor.

Julie Mayaya a muncit din greu pentru performanța la care a ajuns și, cu siguranță, ar fi meritat mai mult. La scurt timp după ce a trecut euforia momentului, când numele artistei era pe buzele tuturor, Julie Mayaya a dispărut din lumina reflectoarelor brusc, așa cum a apărut. Nu tu hituri, nu tu promovare la radio… În 2019, a apărut la show-ul Cântă acum cu mine, de la PRO TV, între cei 100 de jurați, dar asta a fost tot…

Chiar dacă o vedem foarte rar la televizor și a dispărut aproape complet din atenția publicului, Julie Mayaya își practică meseria cu aceeași pasiune. Artista susține concerte publice, dar cântă și în cadrul unor evenimente corporate sau private, iar faptul că abordează aproape orice gen muzical și are niște calități vocale incontestabile face ca Julie să fie nu doar extrem de apreciată, ci și un artist foarte căutat (paradoxal, nu îndeajuns de bună pentru a apărea la televizor!).

La 35 de ani, simpatica artistă din Iași arată chiar mai bine ca atunci când s-a lansat – a slăbit vizibil, arată bine și are o atitudine mult mai sexy, dată evident și de doza mai mare de încredere în propria persoană, venită odată cu vârsta și cu experiența.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter