Horoscop 10 august 2021. Scorpionii și Taurii au noroc la bani

Publicat pe

Horoscop 10 august 2021. Astrele le-au pregătit și azi surprize majorității nativilor horoscopului. În timp ce unii vor avea parte de provocări profesionale, alții vor trebui să facă pace cu trecutul sau să rezolve probleme ce le pun în pericol situația amoroasă actuală…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 august 2021 – Berbec

Azi vei avea o zi perfectă pe plan profesional – proiectele tale vor fi apreciate, la fel și soluțiile pe care le prezinți. De asemenea, astrele îți vor surâde și pe plan amoros, unde ar putea apărea o oportunitate neașteptată. Atenție însă, dacă te afli deja într-o relație, partenerul de viață te va suspecta de infidelitate!

Horoscop 10 august 2021 – Taur

Azi nimeni nu va rezista în fața farmecului tău, dar și a puterii de convingere de care dispui. Totul e să nu întinzi coarda prea mult și să nu încerci să te impui cu orice preț. Din acest motiv, pot apărea fricțiuni în familie, jumătatea ta nefiind dispusă să te urmeze orbește. Ai noroc la bani azi, așadar mai bine concentrează-te pe asta!

Horoscop 10 august 2021 – Gemeni

Ai o minte sclipitoare care te ajută să ieși din situațiile dificile de fiecare dată, însă a venit momentul să admiți că ai nevoie de o schimbare în carieră. Și de un salariu pe măsură! În viața ta va reveni o iubire din trecut, iar asta te va da peste cap. Înainte de orice, amintește-ți ce a dus la despărțirea dintre voi…

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi.Trăsături ale zodiei și compatibilități

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Horoscop 10 august 2021 – Rac

Energia de care dai dovadă azi te va ajuta să depășești aproape toate dificultățile. Dacă la job vei ieși cu bine dintr-o situație-limită, nu același lucru se va întâmpla și acasă… Perechea ta te cunoaște foarte bine și îți va specula slăbiciunile. În plus, în discuție va interveni și un membru mai în vârstă al familiei, și asta te va deranja enorm.

Horoscop 10 august 2021 – Leu

Și pe tine te așteaptă o zi cu provocări, atât pe plan profesional, cât și personal. Vor apărea propuneri de job din partea altor angajatori și va trebui să le cântărești bine. Relația amoroasă merge mai bine ca niciodată, însă unele probleme de sănătate nu-ți vor da pace. Mergi la doctor, nu te trata după ureche!

Horoscop 10 august 2021 – Fecioară

Vei primi vești bune azi atât pe plan profesional, cât și financiar. De fapt, cele două ar putea fi legate, așadar, dacă ți-ai propus să ceri o mărire de salariu, azi este momentul. De altfel, și planul amoros este bine aspectat, așa că e momentul perfect să-ți rezolvi problemele de cuplu.

Horoscop 10 august 2021 – Balanță

Azi, comunicarea este foarte bine aspectată, astfel încât vei avea o zi foarte bună la job. Superiorii îți vor lăuda inițiativele și ai putea chiar să primești o ofertă de la alți angajatori. În cursul zilei, ai putea primi însă un telefon de la cineva care cândva îți făcea inima să bată mai tare, iar asta ar putea să te scoată din ritm. Nu este exclus să afli ceva și despre partenerul tău de viață.

Horoscop 10 august 2021 – Scorpion

Vei da dovadă de mai multă eficiență ca de obicei azi, drept urmare colegii și superiorii tăi te vor solicita la maximum. După-amiază însă, situația se va schimba în bine, fiindcă vei primi o veste legată de bani care te va face să visezi frumos. Nu este exclus să-ți fie returnată o datorie sau să să intri în posesia unei moșteniri la care sperai de mult.

Horoscop 10 august 2021 – Săgetător

Nu-ți lipsește energia și azi găsești soluții într-o clipită. Din păcate, ești la un pas de o stare despresivă, iar asta din cauza problemelor de la job, ce par să nu se mai termine. În contrapartidă, astrele te ajută pe plan financiar, unde vei avea parte de surprize plăcute azi. Relația amoroasă este însă destul de agitată, iar asta te neliniștește, de asemenea.

Horoscop 10 august 2021 – Capricorn

Nu ești în cea mai bună stare și ai nevoie de timp pentru a pune în ordine problemele apărute în viața ta în ultima vreme. Dacă neplăcerile intervenite în viața profesională nu reprezintă un impediment pentru tine, se pare că neînțelegerile din viața de cuplu îți dau de furcă. Iar cel mai mult te deranjează intervenția terților între tine și jumătatea ta.

Horoscop 10 august 2021 – Vărsător

Azi vor apărea o mulțime de neînțelegeri cu cei din jur și vei face tot posibilul să nu strici relațiile profesionale și personale. Diplomația te va ajuta și în relația de cuplu. Dacă vei ști cum să pui problema, s-ar putea ca lucrurile să se îmbunătățească între tine și perechea ta. Spre seară, vei începe să-ți faci planuri de vacanță.

Horoscop 10 august 2021 – Pești

Latura profesională este bine aspectată, la fel și cea materială – azi ai mari șanse să câștigi o sumă la care nu te așteptai, dar și să avansezi în funcție la job. Acasă însă, spre seară, va apărea o situație tensionată legată de gestionarea banilor și va trebui să uzezi de toată diplomația pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter