Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani. Cu cine a petrecut și ce cadouri a primit

Publicat pe

Mădălina Ghenea s-a simțit ieri cea mai fericită femeie din lume. Asta pentru că apropiații ei au avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze de ziua ei de naștere. Prietenii și rudele frumoasei românce au bucurat-o odată cu împlinirea a 34 de ani printr-un cadou cu totul și cu totul deosebit. Ce legătură are acesta cu Maluma?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea a fost ieri în culmea fericirii. Celebra româncă a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani, eveniment așteptat cu ardoare de ea și apropiații ei. Având o relație solidă cu ei, aceștia s-au pregătit din timp pentru a-i oferi un cadou de-a dreptul deosebit, pe care nu-l va uita niciodată.

Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani. Cu cine a petrecut și ce cadouri a primitMădălina Ghenea a împlinit 34 de ani. Cu cine a petrecut și ce cadouri a primit

Focoasă șatenă și-a sărbătorit ziua de naștere după bunul plac. Dacă vă așteptați la o petrecere fastuoasă, ei bine, v-ați înșelat, pentru că Mădălina Ghenea a vrut una restrânsă. Astfel, alături i-au fost doar persoanele care contează cel mai mult pentru ea. Printre invitați s-au numărat mama și fiica ei, dar și câțiva prieteni. Locația a fost un restaurant de fițe din Italia, frecventat de „lumea bună'.

Citește și: Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță.Cum s-a aflat totul

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu.Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 41 de ani! A plecat în vacanță cu iubita lui:cum l-a surprins Daliana Răducan

Citește și: Claudia Neghină, detalii despre botez.Când își va creștina fiica

Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani

Cum ne-a obișnuit și până acum, Mădălin Ghenea a strălucit parcă și mai mult de ziua ei de naștere. Fotomodelul și-a etalat silueta suplă, ca de zeiță, îmbrăcând o rochie neagră, tip furou și destul de decoltată. Ținând cont de cât de bine arată, mulți ar spune că faimoasa româncă ar fi împlinit mai degrabă 20 de ani și nici nu se cunoaște că a devenit mamă.

De departe, surpriza serii a fost cadoul primit de Mădălina Ghenea. Apriopiații i-au dăruit, de fapt, o cutie plină cu cadouri. Aceasta a inclus jucării de pluș cu o semnificație personală, cărți, reviste, dar și un tricou cu Maluma, lucru care a făcut-o să zâmbească pe vedetă. Toate acestea erau denumite „Kitul de supravieţuire al lui Mădă'.

Care e legătura dintre Maluma și cadoul primit de româncă

Mădălina Ghenea nu a păstrat bucuria doar pentru ea, ci a împărțit-o și cu fanii ei. Fotomodelul a postat un clip video pe rețelele de socializare, surprinând momente de la petrecere. În dreptul filmulețului, ea a postat și un mesaj prin care și-a exprimat iubirea față de persoanele dragi.

„La mulţi ani mie! Sunt binecuvântată să am alături sufletele cele mai dragi. Aici puteţi vedea kitul de supravieţuire pe care mi l-au pregătit prietenii mei.

Nu-mi pot imagina viaţa fără cea mai mare petrecăreaţă pe care o ştiu, care se întâmplă să fie fiica mea, fără mama mea incredibilă, fără Valeria Rubinacci, pentru care aş ucide, fără amicul meu Andrea Castagnola, căruia îi mulţumesc pentru că este lângă mine indiferent de situaţie, fără familia mea, Jack Savio şi Alessio Guadagnuolo şi cei care sunt suficient de curajoşi să-mi arate dragostea lor, lăsându-mi aici o inimă în mesaj. Vă iubesc pe toţi atât de mult!', a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter