Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță. Cum s-a aflat totul

Publicat pe

Viviana Sposub trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, însă aceasta nu este singura relație pe care vedeta o are cu un personaj cunoscut în showbiz. Abia recent s-a aflat despre cine este vorba. Este chiar asistentul lui Cătălin Măruță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Bucea formează deja, se poate spune, un cuplu cu vechime, însă puțini știu că, în trecutul simpaticei brunete, a mai existat o persoană din showbiz. Și nu, nu este vorba despre simpaticul Ionuț Rusu, unul dintre cei mai celebri comedieni și vloggeri din online, cu care, de asemenea a format un cuplu…

Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță. Cum s-a aflat totulViviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță. Cum s-a aflat totul

Viviana Sposub și asistentul lui Cătălin Măruță, poveste neștiută de dragoste

Viviana Sposub a fost în general destul de discretă în privința vieții personale, relațiile sale amoroase nefiind foarte mediatizate. Desigur, lucrurile au luat o altă turnură în momentul în care simpatica brunetă și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, s-au combinat în cadrul show-ului Ferma, relația lor fiind urmărită atunci cu sufletul la gură de o țară întreagă. Puțini știu însă că vedeta a mai avut o relație amoroasă cu un bărbat din televiziune. Este vorba despre Radu Ciucă, asistentul lui cătălin Măruță.

Citește și: George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: „Te iubesc, minune!” Reacția iubitei

Citește și: Ce mesaj a transmis Viviana Sposub de ziua Clarei, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. El n-a fost invitat la petrecere

Citește și: Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu: „E genul meu de bărbat'

Citește și: Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia. Cum a fost dat de gol de iubita lui

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor s-a lansat în muzică! Cântă cu Mitică, din Moldovenii

Totul a ieșit la iveală chiar în emisiunea lui Cătălin, în care, obligat să treacă prin proba de foc a sosurilor picante, Radu Ciucă a preferat să spună adevărul. Iar în momentul în care a răspuns la întrebarea legată despre femeile din viața sa, a apărut și numele actualei iubite a lui George Burcea.

„Viviana Sposub și Diana Sar', a mărturisit Radu Ciucă.

Deși presa nu a știut despre relația lor, cei doi au fost totuși surprinși într-un restaurant din București, în timp ce luau masa împreună. Probabil nu au existat prea multe supoziții atunci, deoarece la vremea respectivă, Viviana forma un cuplu cu Ionul Rusu.

Vivia Sposub și Ionuț Rusu, un cuplu discret

Deși Ionuț Rusu este permanent în atenția publicului din online, simpaticul vlogger stârnind hohote de râs cu videourile sale umoristice, puțini au fost la curent cu evenimentele din viața sa personală. Drept urmare, a fost o surpriză pentru toată lumea în momentul în care comediantul a confirmat relația cu Viviana Sposub. La fel de discretă însă a fost și despărțirea lor, cei doi nefăcând ulterior nicun alt comentariu cu privire la relația lor sau la motivele care au dus la separare.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, mărturisea Ionuț Rusu, în stilul propriu, pentru cancan.ro.

Foto: Instagram, captură YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter