Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras: „O altă pițipoancă...”

Publicat pe

Toți fanii emisiunii Survivor ar fi crezut că între Zanni și Ana Porgras se va înfiripa o relație amoroasă, dar cei doi au ajuns protagoniștii unui scandal de proporții. După ce a dezvăluit cu nonșalanță motivele pentru care nu mai vorbește cu gimnasta, protejatul lui Alex Velea a oferit noi amănunte despre ruptura care s-a produs între ei. Ba chiar a numit-o pițipoancă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ana Porgras au stârnit multe controverse, încă de când erau în competiția Survivor. Internauții ar fi pariat orice sumă de bani pe relația dintre ei care, din exterior, părea una romantică, însă adevărul s-a dovedit a fi cu totul altul. Acum, Zanni și Ana Porgras sunt protagoniștii unui scandal de proporții care a început chiar de la finala Survivor, în Republica Dominicană.

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Nemeș, despre Zanni și Ana Porgras la Survivor România: „Se țineau în brațe'

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor: „Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

După ce artistul i-ar fi găsit gimnastei niște mesaje, a  decis să întrerupă orice legătură cu ea. Invitat în emisiunea „În oglindă', de la Kanal D, Zanni a oferit noi detalii despre situația dintre el și Ana Porgras, menționând că și-ar fi dorit să primească iubire din partea ei. De altfel, seria acuzațiilor a culminat cu o afirmație neașteptată din partea lui Zanni, lansată către Ana Porgras, potrivit căreia oamenii ar judeca-o, dacă ar afla cum este gimnasta ca persoană, de fapt. Și chiar a numit-o pițipoancă!

Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras: „O altă pițipoancă...'Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras: „O altă pițipoancă...'

Zanni, despre Ana Porgras: „Și-a dorit să fie vedetă. O altă pițipoancă!'

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine.

La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc', a declarat Zanni, despre Ana Porgras.

Marea teamă a lui Zanni, în finala Survivor: eșecul

De altfel, concurentul s-a bucurat nespus să îi vadă pe Faimoși în Republica Dominicană, la finala Survivor. Zanni a fost susținut de Ana Porgras, iar relație între ei a fost întreruptă, brusc, după decernarea câștigătorului. Ulterior, câștigătorul Zanni a mărturisit că marea lui teamă a fost aceea de a nu dezamăgi. Eșecul, pentru el, reprezintă dezamăgirea susținătorilor și a fanilor.

„M-am întors de la Survivor și a sărit toată lumea, erau acolo, m-am bucurat foarte mult că se întâmplă treaba asta, dar cumva era frica aia că s-ar putea ca oamenii ăștia să aibă așteptări de la mine prea mari și în momentul în care mă văd în realitate, în viața de zi cu zi, să fie dezamăgiți. E frica aia să nu dezamăgești', a mai spus Zanni, în legătură cu experiența din Republica Dominicană.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter