Victor Slav, primele declarații despre iubita lui: „Este un model de femeie”

Publicat pe

După căsnicia eșuată cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a găsit liniștea și fericire în brațele iubitei sale, Selina. Cei doi sunt împreună de doi ani de zile, dar preferă să aibă o relație discretă, departe de ochii curioșilor. Recent, Victor Slav a vorbit pentru prima dată despre iubita lui, alături de care este mai fericit ca niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Sofia. Însă, mariajul s-a destrămat la puțin timp după ce deveniseră soț și soție. Acum, Victor Slav este mai fericit ca niciodată. Acesta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele iubitei lui, Selina. În plus, Selina îl ajută pe Victor Slav  foarte mult cu restaurantul pe care l-a deschis în iarna acestui an.

Victor Slav, primele declarații despre iubita lui: „Este un model de femeie'Victor Slav, primele declarații despre iubita lui: „Este un model de femeie'

Recent, Victor Slav a vorbit pentru prima dată despre iubita lui. El și Selina își doresc să aibă o relație discretă, departe de ochii curioșilor. Acesta a spus că aleasa inimii sale nu este o persoană care își dorește publicitate, motiv pentru care cuplul lor nu este cunoscut publicului larg.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, puși în dificultate de fiica lor:„Hai, pupați-vă'

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:„Lucrurile au luat o întorsătură urâtă'/ EXCLUSIV

Victor Slav, primele declarații despre iubita lui

Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg', a declarat Victor Slav, pentru Click.

În continuare, Victor Slav a fost întrebat dacă iubita lui este model, iar el a oferit un răspuns foarte romantic, spunând că Selina este un model de femeie. „Nu, este iubita mea. Este un model de femeie', spune Victor Slav despre iubita lui.

Cum se înțelege Selina cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav a spus că iubita lui și Bianca Drăgușanu se înțeleg foarte bine. În plus, acesta a mai adăugat că Selina are o atracție și față de copii, motiv pentru care se înțelege foarte bine și cu Sofia, fiica lui Victor și a Biancăi Drăgușanu.

Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta', a mai spus Victor Slav.

Întrebat dacă el și Selina își doresc un copil, Victor Slav a răspuns: „Cine ştie, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ţi mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, şi chiar nu-mi mai fac niciun plan, las lucrurile să meargă aşa cum sunt, poate şi noua cafenea m-a dus în direcţia asta. Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp, s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit şi toate impedimentele astea cu restricţii, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Aşa şi cu viaţă mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale şi o să râdă, exact asta am realizat.'

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter