Bianca Drăgușanu și Victor Slav, puși în dificultate de fiica lor: „Hai, pupați-vă”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță superbă, Sofia. Fetița este la vârsta la care pune tot mai multe întrebări. Recent, cea mică a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu de ce Victor Slav nu locuiește cu ele, precum o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, chiar dacă au pus punct relației la puțin timp după ce s-au căsătorit, păstrează în continuare legătura de dragul fiicei lor, Sofia. Fetița este la vârsta la care începe să aibă tot mai multe întrebări și, desigur, dorește să primească și un răspuns pe măsură. Totuși, unele curiozități de-ale copiilor sunt dificile pentru părinți, iar Bianca Drăgușanu nu avea cum să nu experimenteze acest lucru.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, puși în dificultate de fiica lor: „Hai, pupați-vă'Bianca Drăgușanu și Victor Slav, puși în dificultate de fiica lor: „Hai, pupați-vă'

Sofia, care are 5 ani, a pus-o pe mama ei într-o situație complicată din cauza unei întrebări. În urmă cu câteva zile, diva și fiica ei au trebuit să se întâlnească cu Victor Slav. În acest context, fetița a întrebat-o pe Bianca Drăgușanu de ce ele nu locuiesc cu tatăl ei, ca o familie.

„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat mami noi de ce nu locuim ca o familie și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui', a spus Bianca Drăgușanu, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Citește și: Mario Fresh, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram:„Nu ne ascundem'

Citește și: Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat!„Magie împreună'

Citește și: Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Bianca Drăgușanu, pusă în dificultate de fiica ei

După care, cei trei s-au întâlnit, iar Victor Slav a luat-o în brațe pe fiica lui. Apoi, gestul Sofiei a luat-o prin suprindere pe vedetă. Aceasta a dat s-o îmbrățișeze și pe mama ei, după care le-a spus părinților ei să se sărute. Bianca a spus că l-a sărutat pe Victor pe obraz, însă micuța nu a fost mulțumită. Ea voia ca mama și tatăl ei să se sărute așa cum o fac toți părinții.

Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice 'hai pupați-vă'. Eu l-am pupat pe obraz și zice 'nu așa, de-adevăratelea. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez', a mai spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Bianca Drăgușanu a știu că va avea o fetiță

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu se aflau într-un moment bun al relației lor când ea a aflat că este însărcinată. Cu toate acestea, diva i-a spus fostului ei soț că nu o interesează părerea lui, că ea este decisă să păstreze copilul. Ba chiar, însă de la început, vedeta a intuit că va da viață unei fetițe.

„Cele mai frumoase amintiri pe care le am sunt legate de copilul meu și sunt multe. Ea este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viața mea. Înainte să rămân gravidă cu Sofia, i-am spus fostului meu soț că „eu sunt însărcinată și orice părere ai tu în momentul ăsta, eu o să fac o fetiță și o să fie prietena mea cea mai bună. Nu mă interesează părerea ta, dar eu asta o să fac'. Nu eram într-un moment bun al relației noastre. Reacția lui a fost foarte haioasă. „Ești gravidă? Aoleu, leșin' și nu mai știa de ce să se țină', a mai povestit Bianca Drăgușanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter