Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Magie împreună”

Publicat pe

La scurt timp după o despărțire dureroasă, Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei au decis să își dea o a doua șansă și s-au împăcat! Fanii celor doi concurenți și cei ai emisiunii au fost luați prin surprindere de această veste, mai ales că nu existau detalii care să indice împăcarea dintre cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei au parte de o relație cu năbădăi, după ce au marcat mai multe despărțiri, iar acum s-au împăcat din nou. Deși de fiecare dată anunță că despărțirea lor este definitivă, iubirea dintre ei îi ajută să regăsească drumul către o relație fericită. De data aceasta, Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei este cel care anunță că el și Maria s-au împăcat.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile: „Mă mulțumesc că suntem în viață'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei, noi detalii despre despărțirea de Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție'

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei se căsătorește: „Devii nevasta mea și viitoare mămică'

Citește și: Fulgy, îndrăgostit de Andra Volos de la Puterea Dragostei. Ce mesaj deocheat i-a transmis

Concurentul de la show-ul matrimonial semnat de trustul Kanal D a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, în care apare alături de maria. Mai mult, descrierea imaginilor a fost una scurtă și este lesne de înțeles că Maria și Cristian Marinescu s-au împăcat, dat fiind faptul că a caracterizat-o pe iubita lui ca fiind „Prințesa mea'.

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Magie împreună'Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Magie împreună'

Primele reacții după ce Cristian Marinescu și Maria s-au împăcat: „Să nu vă despărțiți niciodată'

Fanii celor doi au fost extrem de fericiți la auzul noilor vești, așa că i-au asaltat pe concurenții de la Puterea Dragostei cu numeroase mesaje de felicitări. Deși nu au oferit prea multe detalii despre cel mai recent eveniment, Cristian Marinescu și Maria s-au împăcat recent și sunt pregătiți să își facă apariția în casa dragostei la braț, ca doi îndrăgostiți.

„Magie împreună ❤️ Fiți puternici și lăsați frustrații să vorbească! Voi vedeți-vă de drumul vostru! 🤗 Aveți o poveste de iubire fascinantă!', „Sunteți un întreg perfect, mă bucur că v-ați regăsit, să vă iubiți mult și să nu vă despărțiți niciodată', „Sunteți minunați,superbi,adorabili…💞♥️♥️', „Cât mă bucur că v-ați împăcat, vă iubesc și te susținem până la sfârșitul sezonului ❤️', „Doamne cat sunteti de minunați, va ador oameni frumoși!❤️', au scris fanii, potrivit WOWbiz.ro.

De ce s-au despărțit Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei

Deși părea că tinerii vor avea parte de clipe minunate împreună, în urmă cu doar o lună Maria a transmis că relația lor are nevoie de o pauză. Concurenta de la Puterea Dragostei l-a lăsat pe Cristian Marinescu să decidă cum va evolua situația.

„Cred că avem nevoie de o pauză. Simt că nu faci ce trebuie, simt că te constrâng și vreau să îți ofer libertatea să faci ce vrei tu', a declarat Maria, la momentul respectiv.

„Bine, fac ce vreau atunci. Eu nu sunt vreo jucărie de-a ta, ca să știi', a continuat Cristian Marinescu.

„Nici eu. Vezi ce faci… Atunci ne despărțim', a conchis concurenta Puterea Dragostei.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO Kanal D.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă