A murit artistul Piotr Mamonov după ce s-a infectat cu COVID-19

Publicat pe

Este doliu în lumea muzicii și actoriei. Piotr Mamonov a murit din cauza infecției cu coronavirus. Cunoscutul artist rus avea 70 de ani și era în comă indusă de mai bine de două săptămâni, fiind conectat la ventilator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Piotr Mamonov, un cunoscut actor și cântăreț din Rusia, a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Decesul s-a produs din cauza infecției cu coronavirus. Piotr Mamonov era în comă indusă de mai bine de două săptămâni, fiind conectat la ventilator. Colegii și prietenii acestuia sunt de neconsolat și regretă moartea talentatului artist.

A murit artistul Piotr Mamonov după ce s-a infectat cu COVID-19A murit artistul Piotr Mamonov după ce s-a infectat cu COVID-19

Piotr Mamonov a cunoscut succesul după anul 1980, când în Rusia au fost ridicate restricțiile privind muzica rock. Mai exact, acrtistul a fondat trupa rock Zvuki Mu înanul 1982, care s-a bucurat de admirația oamenilor.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:„El a fost principalul motiv pentru care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA:„Am spălat chiloții altei femei'

Citește și: Fulgy, noi declarații din arestul la domiciliu:„Nu știți care e adevărul…'

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin organizează petrecerea de botez a fiului lor.Când va avea loc evenimentul

Piotr Mamonov a murit din cauza infecției cu COVID-19

Nu doar prietenii și familia lui Piotr Mamonov au fost îndurerați să afle de moartea acestuia. Actorul a interpretat remarcabil, de-a lungul carierei sale, personaje religioase. Drept urmare, Șeful Bisericii Orotodoxe Ruse, care îi purta un mare respect lui Piotr Mamonov, a transmis condoleanțe public.

În plus, și ministrul rus al Culturii regretă dispariția din viață a lui Piotr condoleanțe public, așa că a făcut un gest impresionant și emoționant față de failia artistului. Acesta a trimis o scrisoare rudelor artistiului în care l-a caracterizat pe Piotr Mamonov ca fiind „strălucit, carismatic şi puternic', potrivit spynews.ro.

Piotr Mamonov s-a confruntat cu probleme de sănătate

Piotr Mamonov s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cunoscutul actor din Rusia a suferit, în anul 2019, un atac de cord. Acesta a trecut atunci printr-o intervenție chirurgicală dificilă.

După ce a cunoscut succesul în domeniul mucizii, Piotr și-a îndreptat atenția și spre actorie. Drept urmare, acesta a avut mai multe spectacole de teatru, dar a și fost protagonistul mai multor filme în anii `90.

Uletrior, regretatul Piotr Mamonov a ales calea bisericii și s-a mutat într-un sat îndepărtat. Totuși, nu a renunțat complet la pasiunile sale, așa că a mai interpretat personaje în filmele „Island' din 2006 şi în „Tsar' din 2009 ale lui Pavel Lungin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter