Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA: „Am spălat chiloții altei femei”

Publicat pe

Nadine a trăit o dramă neștiută. Vedeta a povestit despre umilințele prin care a trecut vreme de 7 ani, în SUA. Cu toate acestea, este recunoscătoare pentru experiența respectivă pentru că s-a schimbat radical și a învățat să vadă viața cu alți ochi. Iată cu ce s-a ocupat Nadine, cât timp a lucrat în America.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nadine a trăit o adevărată dramă și nu mulți sunt cei care știau aceste detalii emoționante. Vedeta, în vârstă de doar 44 de ani, are numeroase experiențe diferite la activ și lucrează constant la a se îmbunătăți. După ce a promovat examenul de bacalaureat- aceasta fiind una dintre marile ei dorințe, Nadine și-a găsit curajul să discute despre evenimentele care au marcat-o și, implicit, transformat-o în omul înțelept de astăzi.

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea'

Citește și: Nadine, secretul unei relații de durată: „Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat”

Citește și: Nadine spune adevărul despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț: „Astfel de oameni pot distruge vieți”

Citește și: Nadine, amintiri cutremurătoare de la orfelinat: „M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă!”

Ulterior, vedeta a vorbit despre cei 7 ani petrecuți în Statele Unite ale Americii. Dacă Nadine percepea totul ca pe o dramă, la momentul respectiv, viața ei s-a schimbat radical în urma practicării unor meserii neașteptate. Lecția de viață trăită de Nadine a ajutat-o să devină un om mai bun, darnic și altruist, pentru că aici era deja vedetă la 18 ani. Acolo, ea a lucrat ca bonă sau ospătăriță și cu banii primiți și-a plătit studiile de actorie. Profesie pe care, de altfel, a decis că nu își dorește să o practice.

Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA: „Am spălat chiloții altei femei'Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA: „Am spălat chiloții altei femei'

Nadine, dramă transformată în lecție de viață!

Nadine a povestit despre marea dramă trăită în copilărie când a fost părăsită de părinți, crescută la casa de copii, luată în grijă de o mătușă și, ulterior, lăsată în voia sorții, pe străzi. Și-a lăsat existența guvernată de vicii și a căzut în patima alcoolului. Decizia de a pleca în SUA a devenit pentru Nadine, de la o dramă, experiența care avea să îi schimbe viața.

„La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie.

La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta', a declarat Nadine, la Teo Show.

Nadine a dat BAC-ul, la 44 de ani! Ce note a luat, după 5 ani de liceu

Nadine și-a dorit să reușească să ducă la bun sfârșit toate lucrurile pe care nu le-a terminat la momentul potrivit, începând cu liceul. Nu doar că a dat examenul de bacalaureat, la care a luat note măricele, dar vedeta a urmat din nou liceul. Dacă nu a fost acceptată la stat, unde ciclul liceal este de 4 ani, Nadine nu a făcut o dramă și s-a înscris la privat unde, după 5 ani de studiu în regim „fără frecvență', a obținut, la examenul maturității, media 8.90.

„M-am izbit de un refuz. Oamenii aceia mi-au explicat că nu s-au mai confruntat niciodată cu o cererea ca a mea, dar şi că legea nu permite să faci de două ori la stat aceeaşi formă de studiu. Ca atare, m-am dus la un liceu particular şi am luat-o de la capăt!

În societatea românească există multe, multe prejudecăţi. Una e legată de şcoală. Te arată toată lumea cu degetul dacă nu faci aia sau ailaltă. Sau dacă o faci la o altă vârstă decât cei din jurul tău! Lumea uită cu uşurinţă sau nu ştie că există pe lumea asta oameni care au dat lovitura în viaţă fără prea multă şcoală. Sau care s-au retras de la şcoală tocmai pentru a-şi urmări idealul, unul care a coincis prea puţin cu un parcurs şcolar bine definit.

Eu, spre exemplu, nu am ştiut să-mi calculez bine chiar toţi paşii în viaţă. A contat şi absenţa părinţilor, fiindcă am crescut la un orfelinat. Nu e o scuză, e o realitate! Într-o familie, părinţii contează enorm. Ei te ghidează, te împing de la spate, îşi asumă răspunderea pentru tine. În cazul meu, mi-am asumat singură răspunderea', a transmis Nadine.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter