Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor: "Lucrurile au luat o întorsătură urâtă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Marin, fosta concurenta de la Survivor, ne-a povestit în exclusivitate ce s-a întâmplat între ea și logodnicul ei, înainte de Survivor. În momentul în care a plecat în competiție, credea că relația lor s-a terminat, însă a fost luată prin surprindere în momentul în care a aflat, chiar în competiție, că s-au împăcat, fără ca ea să știe. Pentru ea, a fost cel mai emoționant moment din cadrul reality-show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când ai plecat la „Survivor, credeai că relația ta cu Andrei s-a terminat și ulterior ai spus că ai fost părăsită. Ce s-a întâmplat între voi înainte să pleci în Republica Dominicană?

Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din „Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el.

Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor: "Lucrurile au luat o întorsătură urâtă"/ EXCLUSIVCe s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor: "Lucrurile au luat o întorsătură urâtă"/ EXCLUSIV

Elena Marin: „Înainte de Survivor mi-a spus că nu mă mai așteaptă'

Cum a fost ca, în timpul emisiunii, să afli că iubitul tău s-a împăcat cu tine fără ca tu să știi? Hahahaha! E, totuși, un episod demn de un film…

Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi. Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel.

Citește și: Ce se întâmplă cu relația Elenei Marin după întoarcerea de la Survivor.„Nu am vorbit niciodată'

Citește și: Elena Marin, primele declarații despre iubitul ei, după ce a fost eliminată de la Survivor.A plecat părăsită, se întoarce logodită!

Citește și: Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante:„Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!'

Citește și: Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink:„Mi-a promis că…'

Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat.

Elena Marin: „Nu îmi doresc să primesc inelul deocamdată'

Probabil că ai aflat și tu, el a spus de multe ori că te va cere în căsătorie, când te vei întoarce. Așadar, s-a întâmplat momentul? Ne dai vestea cea mare? Ai primit inelul?

Nu vă dau încă vestea cea mare, nu am primit inelul și nici nu îmi doresc deocamdată. Sunt încă atât de bulversată și ne trăim emoțiile pe care le avem. Atunci când va simți el sau Dumnezeu știe, cu siguranță vom face și nuntă, și un copil. Sper să fim fericiți.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter