Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante: "Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!"

Publicat pe

De luni de zile se tot discută despre divorțul din familia Prodan- Reghecampf și tot de atunci Anamaria insistă că familia ei este perfectă, că nu există probleme între ea și soțul ei și niciodată nu se vor despărți. Impresara a revenit pe Instagram cu un nou mesaj prin care infirmă zvonurile legate de divorț și de presupusele amante ale lui Reghe, insistând că dragostea dintre ei este una uriașă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nici vorbă de divorț, dacă ar fi să ținem cont de declarațiile Anamariei Prodan. În timp ce Laurențiu Reghecampf evită să discute pe marginea subiectului, Ana este categorică în privința căsniciei sale și exclude despărțirea de soțul ei.

Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante: "Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!"Anamaria Prodan, în plin scandal cu presupusele amante: "Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este un bărbat uluitor!"

Într-un mesaj postat recent pe Instagram, Anamaria Prodan vorbește la superlativ despre soțul ei și căsnicia lor, insistând pe ideea că relația lor este perfectă și așa va rămâne. Impresara se adresează tuturor celor care nu cred în povestea lor de dragoste și merg pe ideea că totul este un teatru menit să păstreze aparența unui cămin fericit.

„Dacă vă mai naşteţi de 1.000.000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10.000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Dacă va mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtam!!! (…)

Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! (…)

În perioada AL AHLI JEDDAH AM LOCUIT ALĂTURI DE BEBETO ÎN SAUDI ARABIA până la finalul contractului!!!

Poate va rugați la Dumnezeu până daţi colțul să simțiți, să va iubiți şi să trăiți ca noi măcar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină!

FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE UNICĂ, PERFECTĂ, INEGALABILĂ!!! SOȚUL MEU LAURENŢIU REGHECAMPF ESTE UN BĂRBAT, TATĂ, SOŢ ULUITOR! EXEMPLUL DEMN DE URMAT!”, este o parte a mesajului scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan s-a aliat cu copiii şi a transmis un mesaj dur celor care vor să le facă rău

Anamaria Prodan a răbufnit şi a avut o nouă reacţie acidă. Agentul de jucători a răbufnit după ce au apărut tot mai multe zvonuri despre posibilele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nimic nu mă oprește. Eu, Sarah, Rebecca și Reghe Jr. suntem uniți si așa vom rămâne forever. Noi nu ne lăsam conduși de instincte primare si nu rupem rândurile niciodată! Nu ținem pe nimeni cu forța alături de noi!

Anamaria Prodan este inegalabila, inimitabila, fatală … trecerile mele de la înger sau demon sunt fulgerătoare. Sunt cel mai abil om născut în 1972. Când lucrez la un prototip, singură îmi doresc să-l fac să fie perfect. Și culmea îmi și iese.

Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am sa decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad!

În faţa copiilor mei sunt idol şi așa am să mor. Principiile de viața, dacă le ai şi dacă le şi înțelegi, nu ai cum să cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să ma șantajeze! Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect’

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:„E greu să știu că nu se simte bine și nu…’/ EXCLUSIV

Ce spune Anamaria Prodan, despre presupusele amante ale lui Reghe

Impresara susține că până acum nu sau ieșit la iveală imagini clare 100% că Reghe ar avea legături cu alte femei. Impresara a a subliniat cât de mult s-a luptat pentru soțul ei, mai ales în ceea ce privește viața profesională și cât de mult l-a susținut fără rezerve.

Întrebată dacă Reghe o urăște, Anamaria a răspuns:

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță?

Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?„.

Anamaria Prodan nu a ezitat să vorbească încă o dată despre presupusele amante ale soțului ei. Impresara a subliniat răspicat că acestea nu pot face altceva decât „să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu’.

„M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu’, a mai transmis impresara pentru sport.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter