Lorenzo Lamas se însoară a șasea oară! Cum arată actorul din Renegatul, la 63 de ani

Publicat pe

Deși după cel de-al cincilea divorț a afirmat public că nu-i mai trebuie căsătorie, Lorenzo Lamas se însoară pentru a șasea oară. Actorul care a devenit faimos după rolul din Renegatul are o logodnică superbă, în vârstă de 36 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lorenzo Lamas se însoară pentru a șasea oară și a ținut să-și anunțe fanii de pe contul de socializare că s-a logodit cu iubita lui, Kenna Nicole Smith, fost model, cu 27 de ani mai tânără ca el. La 63 de ani, Renegatul este din nou îndrăgostit și pare să fi uitat cele șase mariaje eșuate…

Lorenzo Lamas se însoară a șasea oară! Cum arată actorul din Renegatul, la 63 de aniLorenzo Lamas se însoară a șasea oară! Cum arată actorul din Renegatul, la 63 de ani

Lorenzo Lamas se însoară cu iubita lui cu 27 de ani mai tânără

Până recent, Lorenzo Lamas părea să-și fi păstrat doar pasiunea pentru actorie (încă mai joacă în filme ocazional), motociclete și pentru zbor, fiindcă, între timp, și-a luat și licența de pilot, preferând să se țină departe de aventurile galante. Iată însă că, anul trecut, actorul și-a surprins fanii de pe pagina de socializare cu fotografia mult mai tinerei sale iubite, căreia, cu această ocazie i-a făcut și o declarație emoționantă de dragoste, mărturisind că se simte „binecuvântat și un bărbat cu adevărat norocos'.

Anul acesta însă, actorul a dus relația la un alt nivel și și-a cerut iubita de soție. Totul s-a petrecut pe 11 februarie, în apropierea unei zile cu semnificație profundă – Valentine’s Day – iar recent actorul a făcut publică vestea, conform People.

„Lunile petrecute cu ea înainte de logodnă au fost cele mai romantice din viaţa mea şi ne-am îndrăgostit profund. Este o iubire fără seamăn şi abia aşteptăm să devenim soţ şi soţie. Uneori, iubirea aşteaptă ca astrele să se alinieze şi căile a două suflete să se intersecteze. Suntem în al nouălea cer. Logodnica mea m-a învăţat să iubesc din nou după ce mai multe relaţii eşuate m-au lăsat rănit şi confuz”, a mărturisit Lorenzo Lamas.

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor: „Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital! Cum se simte Ema: „E pe drumul cel bun'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Ciprian locuiește în Germania

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip: „Așa am crescut, am fost mereu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut: „Am atacuri de panică'

Cei doi vor forma, cu siguranță, a big happy family, întrucât actorul are 6 copii din mariajele anterioare, în timp ce viitoarea lui soție are și ea doi băieți.

„Copiii ei m-au ajutat să regăsesc copilul din mine. Am găsit fântâna tinereţii care se află în fiecare dintre noi, de fapt. Fiţi pozitivi, gândiţi pozitiv!”, a declarat actorul.

5 mariaje, 6 copii, iubite fără număr…

Viața lui Lorenzo Lamas a fost, de-a lungul timpului, un subiect destul de suculent pentru presa de scandal, care a scris despre nenumăratele sale relații amoroase (nu mai puțin de 13), dar și despre cele cinci mariaje ale sale, în urma cărora au rezultat 6 copii.

La începutul anilor 2000, Lorenzo Lamas ținea prima pagină a tabloidelor, în timpul divorțului de cea de a patra sa soție, Shauna Sand, care, se specula, l-ar fi înșelat pe actor cu fiul lui în vârstă de 18 ani. După ce al patrulea divorț l-a adus aproape în pragul falimentului, actorul și-a refăcut viața cu Shawna Craig, cu 30 de ani mai tânără. În 2018 însă, Lamas a depus actele de divorț, pentru că și cea de a cincea soție i-ar fi fost infidelă…

Să sperăm că tânăra sa viitoare soție, fost model, nu va urma modelul ultimelor sale două soții…

Foto: Facebook, Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter