Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă. A locuit în Bali

Publicat pe

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă. Pălărierul Radu Itu este unul dintre cei 12 concurenți de la Splash Vedete la apă, de la Antena 1. Acesta creează pălării, deschizându-și propria afacere, însă pasiunile nu se opresc aici. Pălărierul Radu Itu este și model, dar e pasionat și de călătorii, diverse sporturi și motociclete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă. S-au anunțat numele celor 12 concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă. Este vorba despre artiști și sportivi, care au început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău și care fac tot posibilul să fie în formă. Unul dintre cei care este evoit să facă față provocărilor de la Splash! Vedete la apă este pălărierul Radu Itu.

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă. A locuit în BaliCine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă. A locuit în Bali

Acesta are 29 de ani și creează pălării. Povestea lui a început acum câțiva ani în Bali, când a intrat într-un magazin de pălării. Acolo, a întâlnit un meșter, care l-a inspirat și care i-a spus că se apuce de creat pălării dacă îi place să facă acest lucru. Zis și făcut! După ce a revenit în țară, pălărierul Radu Itu, care participă la Splash! Vedete la apă, s-a apucat de treabă și a pus bazele unei afaceri.

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Citește și: Glumă sau ceartă?Ce se întâmplă între Mihai Bendeac și Cătălin Măruță

Citește și: Cum arată Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor.S-au reunit în Dubai

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irisha după Survivor:„Am făcut o criză la…'

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă

Povestea pasiunii mele, începe în felul următor. Acum un an de zile am fost în Bali, am stat o perioadă de timp acolo. Eu am mers acolo să mă relaxez, să mă simt bine, să fac surf și uite că pe lângă asta, m-am tot plimbat, am explorat insula și am dat de un meșter acolo. Avea în jur de 75-80 de ani și s-a uitat la mine și mi-a zis: „Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în țară și apucăte de acest business că o să reușești', a spus pălărierul Radu Itu, concurent la Splash Vedete la apă, la Vorvește Lumea, la un moment dat.

După ce s-a întors din Bali, Radu Itu a mers la un meșter în vârstă de 90 de ani și a mai învîțat de la el cum să creeze pălării. La câteva luni, a deschis primul atelier care îi poartă numele. Pălărierul Radu Itu, de la Splash! Vedete la apă, era pasionat de pălării dinainte să își deschidă afacerea. „Aveam o pasiune pentru pălării și înainte. Mi-am spus că de ce să nu le fac eu dacă tot am învățat chestia asta', a spus Radu Itu la un moment dat.

Pălărierul Radu Itu, de la Splash Vedete la apă, e și model

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash Vedete la apă. În plus, pălărierul Radu Itu, de la Splash! Vedete la apă, are și o semnătură specială: cuiele de potcovit.

Am gasit intr-un chiosc, intr-un satuc, am gasit acest cui care este semnatura. Fiecare palarie pe care o fac, are acest cui. La mine nu e fabrica, e totul pe comanda. Totul handamade. Vine omul stau de vorba cu el, iua masura calapodului. Îi spun „Ce iti place sa faci?', ca la randul meu sa fac palaria astfel incat sa il reprezinte pe om si sa stie sa poarte acea palarie', a spus Radu Itu, pentru Aleph News, acum un an.

Pe de altă parte, pălărierul Radu Itu, concurent la Splash! Vedete la apă, mai este și model. În plus, Radu Itu mai este pasionat de surfing, motociclete, fitness și călătorii.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă

Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash Vedete la apă. Concurenții care participă la Splash! Vedete la apă, pe lângă pălărierul Radu Itu, sunt: Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Cristi Pulhac, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter