Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă. A mestecat lamă de ras

Publicat pe

Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă. Fachirul din Periș este unul dintre cei 12 concurenți care participă la Splash Vedete la apă. Acesta a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani după ce a participat la Românii au talent. Anul trecut, a participat și la iUmor, unde a impresionat juriul cu abilitățile sale ieșite din comun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă. S-au anunțat numele celor 12 concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă, iar unul dintre aceștia este și Fachirul din Periș, al cărui nume real este Cornel Pripas. Acesta a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani când a participat la Românii au Talent, vrând să arate de ce este în stare. Din nefericire pentru el, juriul nu a fost deloc impresionat în momentul în care Fachirul din Periș, care acum participă la Splash! Vedete la apă, a scos lapte pe ochi şi aţă prin burtă. Drept urmare, acesta nu a trecut în etapa următoare.

Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă. A mestecat lamă de rasCine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă. A mestecat lamă de ras

Însă, Fachirul din Periș, concurent la Splash Vedete la apă, a atras și mai mult atenția publicului atunci când a mai încercat schema cu laptele, dar deznodământul n-a fost deloc cel așteptat. Mai exact, acesta a tras lapte pe nas și a încercat să îl scoată pe ochi, însă, din cauza concentrării, Costel Pripas a leșinat.

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce au divorțat Bogdan Ionescu și Hannelore de la Insula Iubirii:„M-a înșelat cu un prieten'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu!A sărbătorit alături de Felix Baumgartner și fiul ei, Ayan

Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă

Cine este Fachirul din Periș de la Splash Vedete la apă. Fachirul din Periș, de la Splash! Vedete la apă, are 38 de ani și posedă abilități ieșite din comun. Costel Pripas, pe numele lui real, are o rezistență foarte mare la durere, ceea ce îi dă posibilitatea să facă tot felul de lucruri greu de privit. Mai exact, Fachirul din Periș, care participă la Splash! Vedete la apă, este în stare să mestece lamă de ras, să scoată lapte pe ochi, să scoată ață prin burtă sau să spargă sticle cu mâinile goale.

Anul trecut, acesta a vrut să își arate talentul și la iUmor, impresionându-i pe Mihai Bendeac, Cheloo și Delia cu numărul său ieșit din comun. La un moment dat, Mihai Bendeac l-a și recunoscut și după ce Fachirul din Periș și-a încheiat numărul, i-a mărturisit că l-a parodiat, lucru pe care Costel pripas îl știa. Scena în care Fachirul din Periș, concurent la Splash! Vedete la apă, a leșinat după numărul cu laptele, acum mai mulți ani, l-a insirat pe celebrul actor, parodiindu-l în numerele sale de comedie.

Fachirul din Periș, de la Splash! Vedete la apă, are 12 frați

Cine este Fachirul din Periș de la Splash Vedete la apă. După Românii au talent și iUmor, Fachirul din Periș participă și la Splash! Vedete la apă. Costel Pripas, pe numele lui real, s-a născut în Periș, județul Ilfov și este cel mai mic dintre cei 12 frați ai lui. Acum mai mulți ani, Fachirul din Periș mărturisea că a lucrat în construcții și ca bodyguard, după care a început să facă bani în urma aparițiilor de la TV.

Trei (n.r. frați) fură prin Spania, iar ceilalţi sunt în ţară, muncesc. Eu cică-s cel mai deştept dintre toţi, aşa zice mama, şi o să fac lucruri mari la viaţa mea. Mama locuieşte în capul uliţei, avem fiecare casa noastră, aici e uliţa noastră. Teren nu prea a fost, aşa că nu am putut face casă mare, dar e modernă şi dotată cu tot ce trebuie. Mi-am făcut casă din banii mei. Înainte de a mă chema ăştia pe la televiziuni am lucrat în construcţii şi ca bodyguard, dar acum fac bani din showbiz”, a spus Fachiru din Periș în anul 2011.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă

S-au anunțat numele celor 12 concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă. Este vorba despre artiști și sportivi, care au început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău și care fac tot posibilul să fie în formă.

Cei 12 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă, pe lângă Fachirul din Periș, sunt: Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Cristi Pulhac, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică. Splash! Vedete la apă va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter