Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu: „E genul meu de bărbat”

Publicat pe

La scurt timp după despărțirea dintre Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor, tânărul a fost surprins alături de Bianca Comănici. Au apărut tot felul de zvonuri despre relația existentă între ei, dar fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a decis să clarifice situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și Andrei Dascălu s-au afișat împreună, pe rețelele de socializare, iar zvonuri despre relația dintre ei au apărut pe întreg internetul. Totuși, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să clarifice situația, după ce internauții au conchis că între ei ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie sau una strict profesională. Printre altele, Bianca Comănici a oferit amănunte legate de relația lui Andrei Dascălu cu Roxana Ghiță de la Survivor.

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici: „Îmi doresc să am așa o noră'

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Bianca Comănici a pierdut procesul cu Nelson Mondialu: „Sunt șocată. Am dat mulți bani'

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „Am devenit dusmanii ei'

„Din punctul meu de vedere și din câte i-am cunoscut pe ei doi, nu se potriveau. Ea este o fire mai expansivă, îi place să iasă, să se distreze, e mai jovială, în schimb el e mai retras, mai conservator. Dacă ar fi fost invers, noi femeile oricum ne mulăm după bărbați, dar în momentul în care femeia e mai energică, bărbatul nu se schimbă, se închide iar el e rac. Cred că nu au mai simțit', a declarat Bianca Comănici, pentru WOWbiz.ro.

Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu: „E genul meu de bărbat'Bianca Comănici, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu: „E genul meu de bărbat'

Bianca Comănici, noi amănunte despre relația cu Andrei Dascălu

Astfel, Bianca Comănici a precizat că Andrei Dascălu este genul ei de bărbat, motiv pentru care nu exclude o relație cu el. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor și câștigătoarea Puterea Dragostei se înțeleg foarte bine, iar discuțiile lor au fost centrate inclusiv în jurul vieții private și de familie. Bianca Comănici va lăsa lucrurile să curgă de la sine între ea și Andrei Dascălu și susține că, momentan, relație dintre ei doi este una de prietenie.

„Este mai conservator. Cu siguranță ați văzut poza cu noi doi, când am ieșit la suc. Pe scurt, noi am ieșit la un suc, dar nu am ieșit doar noi doi, ci și împreună cu fratele meu și cu o persoană cu care colaborăm. Noi ne-am cunoscut în Vamă, am legat un fel de prietenie, am putea spune, nu știu exact.

Ne înțelegem bine, comunicăm bine, iar faptul că eu l-am simțit pe el că are un suflet bun și că nu ar răni niciodată un om, pe mine chestia asta m-a apropiat de el, iar în relația cu Roxana, eu i-am spus de la început că e bine să faci ce simți. I-am zis că o să se convingă de lucruri', a mai adăugat Bianca Comănici.

  Bianca Comănici: „Îmi e foarte drag'

Așa cum am spus, e un om foarte bun, îmi e foarte drag. Chiar dacă are 23 de ani, nu e copil. Oamenii nu au apucat să îl cunoască, dar eu l-am cunoscut mai bine. E un copil maturizat puțin forțat în urma împrejurărilor. Eu am o părere foarte bună despre el.

 Nu pot să neg că nu… Eu am spus că e genul meu de bărbat ca aspect fizic, dar nu tre atrage un om doar după aspectul fizic. Nu trăiesc clipa, dar cu el am hotărât să ne cunoaștem mai bine, el îmi povestește despre viața lui, eu îi povestesc despre viața mea. Cam asta e legătura dintre noi doi. Nu se știe, nu pot să zic nici nu niciodată', a spus, în încheiere, Bianca Comănici.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter