Viorel Șipoș, tată a doua oară! Soția lui a postat prima imagine cu burtica la vedere

Publicat pe

Viorel Șipoș, cântăreț din trupa 3 Sud Est, și frumoasa lui soție, Georgiana, sunt mai fericiți ca niciodată. Viorel Șipoș va deveni tată pentru a doua oară. Georgiana a publicat prima imagine cu burtica de graviduță, iar urările de bine din partea internauților n-au întârzia să apară. Cuplul mai are o fetiță, în vârstă de 4 ani, Rebeca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viorel Șipoș de la 3 Sud Est nu are doar o carieră muzicală de succes, ci și o familie minunată, de care este foarte mândru. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana, soția lui. În plus, cei doi au și o fetiță, pe Rebeca. Micuța, care a împlinit recent 4 ani, le înseninează zilele părinților ei, iar acum este cu siguranță încăntată că va deveni sora mai mare.

Viorel Șipoș, tată a doua oară! Soția lui a postat prima imagine cu burtica la vedereViorel Șipoș, tată a doua oară! Soția lui a postat prima imagine cu burtica la vedere

Viorel Șipoș se pregătește să devină tată pentru a doua oară, iar el și soția lui sunt peste poate de fericiți. Cei doi au vrut să păstreze secretul sarcinii și nu au dezvăluit că urmează să devină părinți din nou. Însă, așteptarea a luat sfârșit, asta pentru că Georgiana Șipoș a publicat prima imagine cu burtica de graviduță.

Citește și: Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță.Cum s-a aflat totul

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu.Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras:„O altă pițipoancă…'

Citește și: Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia.Cum a fost dat de gol de iubita lui

Viorel Șipoș va deveni tată pentru a doua oară

Viorel Șipoș, de la 3 Sud Est, va deveni tată pentru a doua oară. Georgiana, soția lui, este însărcinată în câteva luni, însă cuplul a dorit să păstreze discreția în ceea ce privește această veste. Este foarte posibil că artistul și soția lui au vrut să se asigure că totul este bine înainte de a face publică vestea că se pregătesc să devină din nou părinți.

La puțin timp după ce fiica lui Viorel Șipoș și a Georgianei a împlinit 4 ani, soția artistului de la 3 Sud Est a publicat prima fotografie cu burtica de gravidă, prin intermediul căreia a dat vestea că este însărcinată. Totuși, Viorel Șipoș și Georgiana au vrut să dea vestea fanilor lor într-un mod special. Așa că soția artistului de la 3 Sud Est a avut parte de o mini ședință foto în curtea casei. Aceasta radia de ferciire îmbrăcată într-o rochie scurtă, albă, cu o trenă din voal, la care a asortat o pereche de sandale cu toc foarte înalt.

Viorel Șipoș și Georgiana mai au o fetiță

Viorel Șipoș și Georgiana nu au dezvăluit care este sexul copilului, însă cu siguranță, atunci când vor dori acest lucru, cei doi vor împărtăși vestea cu urmăritorii lor de pe rețelele sociale. Internauții nu au ezitat să le transmită artistului de la 3 Sud Est și soției lui toate gândurile lor bune. Drept urmare, au curs mesajele de felicitări de la internauți.

Cum am spus anterior, Viorel Șipoș și Gerogiana mai au o fetiță. Micuța a împlinit recent 4 anișori, iar părinții ei au publicat o imagine adorabilă cu Rebeca. „La mulți ani,Rebecca Maria! 4 anișori! Loviuu!❤', a scris artistul de la 3 Sud Est pe Instagram.

La mulți ani , obraznic amuzant și minunat! 4 ani plini de fericire , tupeu și poze strâmbe', a fost mesajul transmis de Georgiana, soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est cu ocazia aniversării micuței lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter