Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Oana Marica: „Eu sunt singur, sunt chiar ok”

Publicat pe

După ce s-a zvonit că ar avea o relație, confirmată ulterior prin postarea unor imagini pe rețelele de socializare, Alex Bodi mărturisește că s-a despărțit de Oana Marica. Bărbatul a mărturisit că este liber, după ce mai multe indicii ne duceau cu gândul la ruptura care s-a produs între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi s-a despărțit de Oana Marica. După căsnicia cu Bianca Drăgușanu, se pare că afaceristul nu își mai găsește liniștea. În ultima perioadă, Alex Bodi s-a afișat cu Daria Radionova, Bianca Iordache, Justyna Gradek și Oana Marica, însă Bunesa a dispărut deja din viața afaceristului la fel de repede precum a apărut.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: „Atât de proastă am fost!”

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, l-a escrocat pe Philipp Plein. Ce sumă uriașă de bani i-a furat

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: „Eu nu stau de de vorbă prin parcări”

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături'

Inițial, au decis să nu discute despre relația lor, însă Alex  Bodi și Oana Marica s-au dat de gol chiar pe rețelele de socializare, acolo unde au postat o serie de fotografii din aceleași locuri. La fel de discreți, indiciile din mediul online i-au determinat pe internauți să considere că și-au spus „adio', cu mult timp înainte ca Alex Bodi să confirme că s-a despărțit de Oana Marica.

Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Oana Marica: „Eu sunt singur, sunt chiar ok'Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Oana Marica: „Eu sunt singur, sunt chiar ok'

Alex Bodi și Oana Marica nu mai sunt împreună. Primele declarații

Alex Bodi a dezvăluit, indirect, că s-a despărțit de Oana Marica și a confirmat că este un bărbat singur. Acest lucru putea fi dedus din faptul că afaceristul și Bunesa nu se mai urmăresc pe Instagram, însă perspectiva lui Alex Bodi asupra relației este cu adevărat interesantă. Potrivit SpyNews.ro, din declarațiile sale bărbatul a lăsat să se înțeleagă că nu au fost într-o relație serioasă.

'Nu am ce să spun, că nu există. Da, eu sunt singur. Sunt chiar ok. Nu trebuie să merg în vacanțe cu nimeni. Compania ar fi ultimul lucru de care ar trebui să țin cont. Momentan, cel mai important lucru e liniștea mea', a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Totuși, Alex Bodi nu pierde timpul. Chiar dacă s-a despărțit de Oana Marica, bărbatul se află pe litoralul Mării Negre alături de fetițele sale și deja plănuiește următoarea vacanță. Săptămâna următoare, Alex Bodi pleacă în Croația.

'Vedem ce-o să fie, eu zic că vara e lungă, mai e destul. În fiecare an merg, mă duc la familie, să zic așa, mă simt ca acasă', a mai precizat afaceristul.

Oana Marica s-a iubit cu bărbați faimoși în România

Chiar dacă a avut o relație de scurtă durată cu Alex Bodi, Oana Marica nu se află la prima „escapadă' cu un bărbat aflat în lumina reflectoarelor. Înainte să îl cunoască pe fostul Biancăi Drăgușanu, Bunesa s-a iubit cu Marius Niculae, care a și cerut-o în căsăstorie!

Între timp, s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, timp în care focoasa brunetă revenea la fostul ei iubit, un italian foarte bogat, mai în vârstă decât ea.  

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter