Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă: „Selectez concertele, am alt preț” / EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Bălan are doi copii pe care îi iubește mai presus de orice, dar nu pare dispusă să renunțe la carieră. Cu un program foarte încărcat și o viață trăită între concerte, vedeta ne-a povestit cum reușește să împace, cu atâta măiestrie, cele două planuri importante din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a rămas, în urma divorțului, mamă singură cu doi copii. Ca de fiecare dată, a demonstrat că este o femeie luptătoare și nu se va da bătută, iar acum trăiește o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Andreea Bălan consideră că este fericită și ne-a spus că este și liniștită, în ciuda tuturor lucrurilor pe care le are de făcut, lucru pe care se bucură să îl insufle și celor doi copii: Ella și Clara.

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint: „Atunci când ne întâlnim…”/ EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan la 1.65 m înălțime

Citește și: Monica Davidescu, despre Andreea Bălan și divorțul de George Burcea: „Nu poți decât să te întrebi dacă…'

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut: „Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi”. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

„Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului și pentru mine e important ca ele să fie fericite și să mă simtă și pe mine', ne-a spus Andreea Bălan, în exclusivitate.

Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă: „Selectez concertele, am alt preț' / EXCLUSIVCe schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă: „Selectez concertele, am alt preț' / EXCLUSIV

Andreea Bălan, viața de mamă a doi copii versus sau cariera? Ambele!

Mai mult decât atât, invitată la evenimentul VIVA! Shopping with Stars, Andreea Bălan a venit însoțită de Ella, fiica ei cea mare. Ținând-o de mână pe fetița ei, vedeta a recunoscut că nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum, pentru că cei doi copii sunt o prioritate. Își face programul în funcție de fetițe și, în acest sens, a modificat mai multe aspecte din viața profesională, fie că vorbim despre remunerația cerută sau locația concertelor.

„Am foarte multe concerte în luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru începutul acesta de după pandemie. Lansez în toamnă un nou album, după 15 septembrie, care se numește „Soare după nori', am lansat o piesă nouă, de pe acest album, care se numește „Ne îndrăgostim'. În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul.

Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele', a mai declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan: „Ellei îi plac unicornii, Clăriței tractoarele'

Și pentru că am surprins-o alături de Ella, nu puteam să nu o întrebăm despre fetițele ei! Andreea Bălan este mama fericită a doi copii și recunoaște că între micuțele sale există mari diferențe. Una dintre ele îi seamănă din punct de vedere fizic, cealaltă la capitolul atitudine, una adoră unicornii și cealaltă… tractoarele!

„Am venit la cumpărături cu Elluța, îi place foarte mult să meargă la cumpărături. Acum mergem să luam rochițe de fetițe frumoase și am luat mărgele, elastice și nu mai știu ce, pentru Clărița. Ei (Ellei) îi plac unicornii, Clăriței îi plac tractoarele. Avem un tractor acasă (râde).

Au personalități extrem de diferite. Ella este foarte cuminte, este o prințesică, se îmbracă în rochițe, iar Clărița eate foarte autoritară. Dacă nu e ca ea, e jale. Clara seamănă ca personalitate cu mine, iar Ella seamănă fizic cu mine. Clara nu', a mai precizat, în exclusivitate, Andreea Bălan.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter