Compatibilitate Săgetător. Zodia care poate să îl facă să se așeze la casa lui

Publicat pe

Compatibilitate Săgetător – cine este acea zodie care îl poate face pe acest nativ să se stabilească și să se așeze la casa lui? Săgetătorul sunt foarte afectuoși și grijulii, așa că au nevoie de cineva care să le ofere același lucru. 

Compatibilitate Săgetător – cu cine se potrivește

Săgetător și Berbec

Săgetătorul și Berbecul se înțeleg bine, atunci când nu ies scântei! Amândoi sunt impulsivi, aventuroși și iubesc provocările noi.

Săgetătorul și Berbecul vor să experimenteze lucrurile pentru ei înșiși, nu doar să citească despre experiențele altora și să-și imagineze cum ar fi. Le place să se distreze, sunt activi, iar cei doi împreună au o chimie sexuală incredibilă. Nu există loc pentru plictiseală într-o relație Săgetător / Berbec.

Chiar și la bătrânețe, se vor aventura împreună în diverse călătorii și experiențe. 

Dezavantajul acestei asocieri este cât de predispuși la accidente sunt cei doi, împreună cu Berbecul care se grăbește și Sagetatorul este atent la orice, cu excepția a ceea ce este chiar în fața lui.

Din fericire, au același tip de energie pozitivă și o mulțime de lucruri în comun, astfel încât relația lor are potențialul de a fi incredibilă.

Compatibilitate Săgetător și Taur

Nu există o cale de mijloc cu Săgetătorul și Taurul – fie sunt atrași intens unul de celălalt, fie nu au nicio atracție.

Amândoi tind să se raporteze la viață din două direcții diferite, așa că și atunci când se întâlnesc la mijloc, există conflict și tensiune. Este posibil ca Săgetătorul să nu ia în serios sensibilitatea Taurului și să-i spună Taurului lucruri care să îl rănească.

Taurul nu va înțelege de ce Săgetătorul nu se poate așeza și relaxa un minut, iar Săgetătorul nu va pricepe de ce sentimentele de pace și armonie sunt atât de vitale pentru Taur.

Este greu de imaginat că această pereche ajunge la căsătorie. Taurului i-ar lua mult timp pentru a avea încredere în Săgetător și, până atunci, Săgetătorul va fi plictisit și plecat de mult.

Săgetător și Gemeni

Semnele de foc și semnele de aer sunt ambele foarte sociale și bune la conversație, dar cumva, nu par să vorbească aceeași limbă. 

Poate se simt competitivi, deoarece amândoi sunt obișnuiți să fie „cei amuzanți'. Sunt mai mult prieteni decât iubiți.

Niciun semn nu este cel mai practic, de încredere sau stabil, ceea ce poate duce la unele probleme și certuri într-o relație pe termen lung.

Săgetătorul și Gemenii iubesc cu pasiune și, pentru o vreme, relația lor este intensă, dar pasiunea respectivă tinde să se epuizeze și aceștia doi tind să nu aibă abilitățile sau talentele pentru a-și construi relația de la zero.

Compatibilitate Săgetător și Rac

Compatibilitatea zodiacală între Săgetător și Rac este dificilă și este greu de găsit un punct comun.

Săgetătorul poate să nu știe nici măcar un lucru despre cum să facă față unuia dintre momentele mai emoționale ale Racului și ar putea prefera doar să nu fie implicat în nicio dramă. 

Racul se așteaptă la același nivel de grijă pe care îl dau partenerilor lor.

Cu cât Sagetatorul lipsește din viața Racului, cu atât va fi mai enervat și în cele din urmă supărat Racul.

Săgetătorul este independent și caută libertate, în timp ce Racii au nevoie de securitate și sensibilitate 

Această incapacitate poate crea o căsătorie tumultuoasă. Săgetătorii pot fi contondenți și nerăbdători, iar acele calități nu se potrivesc cu sensibilitatea Racului și cu nevoia de sprijin emoțional.

Săgetător și Leu

Atât timp cât Leul nu este prea posesiv, cele două semne sunt destul de compatibile, dar dacă Leul începe să simtă că Săgetătorul nu le acordă suficientă atenție, ar putea exista probleme.

Ambele semne sunt dinamice, sociale și aventuroase. Au păreri asemănătoare despre cât de distractive pot fi dragostea și viața, iar acel sentiment de încântare poate fi uneori suficient pentru ca aceștia să se bucure de timpul petrecut împreună. 

Săgetătorul vrea să se poată bucura de moment fără să-și facă griji pentru viitor, dar Leul nu vrea să piardă timpul într-o relație care nu are viitor. Acest lucru înseamnă că Săgetătorul s-ar putea lupta cu nevoia constantă a Leului de a privi înainte, mai degrabă decât de a trăi momentul.

Compatibilitate Săgetător și Fecioară

Săgetătorul și Fecioara se admiră și se respectă, dar le este greu să găsească un punct comun.

Semnul de Pământ Fecioara are nevoie ca lucrurile să fie în ordine și este foarte conștient de când ceva (inclusiv aspectul lor) nu este la așteptări. Săgetătorul este mult mai relaxat și, în general, nu are timp sau înclinație să se străduiască spre perfecțiune.

Săgetătorii tind să-i vadă pe Fecioare ca pe niște persoane prea sensibilie și își doresc să se relaxeze pentru o clipă. Fecioara nu înțelege de ce Săgetătorul nu poate fi puțin mai serios și să aibă mai multă grijă de lucruri și oameni.

Săgetător și Balanță

Amândoi împărtășesc simțul umorului, iar râsul nu se oprește niciodată când sunt împreună. Le place să călătorească împreună, să experimenteze lucruri noi și, în general, să nu iau lucrurile prea în serios. Au o chimie care funcționează pentru amândoi.

Săgetătorul și Balanța sunt generoase, inteligente și iubitoare de distracție. Dar indecizia Balanței poate acționa nervii Săgetătorului, deoarece pot fi nerăbdători și, uneori, onestitatea brutală a Săgetătorului este puțin prea mult pentru Balanță.

Săgetătorul și Balanța sunt prieteni și parteneri de lungă durată. Balanța nu este cea care să găsească conflicte sau să cadă în disperarea emoțională. Acest lucru îi face să se potrivească excelent. 

Compatibilitate Săgetător și Scorpion

Aceste semne zodiacale sunt mari fani ai onestității. Scorpionul o cere, iar Săgetătorul uneori nu are control asupra ei.

Dar Scorpionul poate fi puțin prea intens pentru Săgetător, iar Săgetătorul se poate simți sufocat de nevoia Scorpionului de a-și securiza relația. Săgetătorul trebuie să fie liber și să se simtă ca și cum nu ar fi legat, în timp ce Scorpionul are nevoie de un angajament.

Flirtul constant al Săgetătorului îl poate face pe Scorpion excesiv de gelos și nimeni nu vrea asta. Nu contează dacă fermecătorul Săgetător nu flirta dinadins, ar putea fi suficient să-l înfurie pe Scorpion care poate fi impulsiv.

Săgetător și Săgetător

Ai crede că un Săgetător și un Săgetător sunt o pereche ideală, dar nu este cazul.

Majoritatea săgetătorilor consideră că un partener care este la fel ca el este plictisitor. Săgetătorul are tendința de a fi oarecum absorbit de sine și nu funcționează dacă ambii parteneri se plasează pe primul loc.

Nu există nimeni care să fie partea responsabilă într-o pereche Sagetator / Sagetator. La primul semn de probleme, ambele semne o vor lua în două direcții separate și acesta va fi sfârșitul.

Indiferent cât de mult ar putea avea în comun, este probabil cel mai bine dacă doi Săgetători stau departe unul de altul.

Compatibilitate Săgetător și Capricorn

Săgetătorul și Capricornul nu sunt deosebit de compatibili. Îl pot invidia pe celălalt pentru că au calități pe care ei înșiși nu le posedă, dar cei doi împreună nu funcționează.

Dacă Săgetătorul și Capricornul sunt împreună, la un moment dat, iresponsabilitatea Săgetătorului îl va înfuria pe Capricorn. Capricornul va simți că face toată munca în relație, iar Săgetătorul nu face altceva decât să-i facă să râdă.

Aceste două semne ar putea face mari membri ai familiei sau prieteni ai 

Capricornul vrea o bază financiară puternică pentru a își prinde rădăcini. Săgetătorul vrea să vadă lumea și să aibă capacitatea de a își împacheta lucrurile oricând și să se mute în alt colț de lume.

Asta înseamnă că obiectivele lor pe termen lung nu sunt aliniate. O căsătorie între Săgetător și Capricorn nu este una construită pentru a dura.

Săgetător și Vărsător

Ambii sunt inteligenți, independenți și creativi. Împreună, Săgetătorului și Vărsătorului le place să discute idei și filozofie.

O pereche Săgetător și Vărsător asigură un parteneriat excelent. Vărsătorul este capabil să realizeze ideile Săgetătorului, iar Vărsătorul beneficiază de entuziasmul Săgetătorului pentru viață. 

Femeia Vărsător – cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Săgetătorul poate ajuta la scoaterea Vărsătorului din rutină și îl încurajează să-și extindă lumea și gândirea.

Este posibil să nu aibă o căsătorie convențională, dar vor fi cuplul căsătorit rece care călătorește în lume împreună și îi vor face pe toți ceilalți să fie geloși.

Compatibilitate Săgetător și Pești

Aceste două zodii pur și simplu nu sunt semne compatibile.

Dacă s-ar întâlni la o petrecere, le-ar plăcea să discute între ei și ar putea fi chiar atrași unul de celălalt, dar, în cele din urmă, nu vor fi benefici unul pentru celălalt pe termen lung.

Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

În timp ce Săgetătorul este uluit de cât de amabil sunt Peștii, nu îi tratează întotdeauna cu compasiunea și grija de care Pestii au nevoie.

Peștii sunt mai predispuși să experimenteze lumea imaginației lor decât lumea reală a Săgetătorului.

Săgetătorul este mai optimist, iar Peștii se apleacă spre o viziune mai pesimistă asupra lumii.

Nu au nicio șansă să formeze un cuplu durabil și nu se pune problema de căsătorie. 

Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Ce se întâmplă atunci când cel mai insensibil semn al zodiacului se împerechează cu cel mai sensibil?

Săgetatorul rănește în mod accidental Peștii în mod repetat. De obicei, nu este ceea ce dorește sau are nevoie cineva la soțul sau soția sa.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter