Femeia Vărsător - cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Publicat pe

Femeia Vărsător poate fi o enigmă, așa că nu e de mirare că de multe ori nu știi cum să te porți cu ea.

Strălucitoare, pasională, fermecătoare și ciudată, această femeie cu semn de aer trăiește în propria ei lume, unde lucrurile sunt „așa cum ar trebuie să fie' și nu cum sunt, de fapt. 

Despre femeia Vărsător 

O personalitate ca a ei nu se conformează standardelor societale. Ea preferă să trăiască la marginea societății și gândește întotdeauna într-un mod surprinzător.

Aceste femei sunt adesea motivate de justiție socială și schimbare, dorind profund să contribuie la schimbarea culturală, în special în probleme de sărăcie, sănătate mondială, drepturi egale și cauzele patriarhatului. 

Femeia Vărsător va apărea la proteste, va semna petiții, va organiza întâlniri pentru a educa grupuri de oameni uniți de o cauză comună – pentru că îi pasă foarte mult de situația umanității și vrea să facă tot ce poate face pentru a vindeca lumea și ajută la îmbunătățirea lucrurilor.

Aceste cauze sunt doar idei pentru ea și nu devin probleme reale până când ea însăși nu experimentează sau e martoră la astfel de probleme. 

Oricât de mult este implicată în încercarea de a ajuta la salvarea lumii, unei femei Vărsător îi lipsește empatia față de cei mai apropiați prieteni și familie. 

S-ar putea să nu fie un partener ascultător sau o prietenă prea bună și cu siguranță nu e acel om pe care îl suni în mijlocul nopții când ai o problemă. 

Uneori confundă vulnerabilitatea celorlalți cu slăbiciunea. Mulți dintre prietenii ei sunt pur intelectuali, iar asta pentru că îi place să se adâncească în conversații și dezbateri aprinse de fond. Vărsătorii pot vorbi ușor cu oricine, despre orice și tind să aibă mulți prieteni dintr-o varietate de grupuri sociale.

Femeia Vărsător în dragoste

Dacă o simți distantă, înseamnă că așa este ea, de fapt. Rareori trăiește momentul și cel mai adesea pare pierdută în propriile gânduri și idei. 

Ele se îndrăgostesc cu adevărat de ceea ce proiectează ea însăși despre tine, mai degrabă decât de imaginea ta reală. 

Femeile Vărsător pot investi energie în relații la distanță, cu o mulțime de scrisori, emailuri și apeluri video.

După ce anticipația și elementul de surpriză dispare, la fel și pasiunea ei. Rutina zilnică și realitățile uneori plictisitoare ale parteneriatului – în special cele domestice – vor afecta libidoului femeii Vărsător.

 De obicei, este mai bine pentru ea să aibă propriul spațiu sau cel puțin o cameră în care să poată sta departe de iubitul ei. Aceasta este o femeie extrem de independentă, căreia îi place rar să fie prinsă într-un singur loc prea mult timp.

Comunicarea este importantă pentru cei născuți sub semnul purtătorului de apă, condus de Uranus, în special cele online, pe care le preferă. 

Cum să te comporți cu o femeie Vărsător

Un intelect puternic este o trăsătură extrem de interesantă pentru toți Vărsătorii, care se autoidentifică drept „sapiosexual'. Trebuie să poți să spui lucruri inteligente, profunde, care o fac să se gândească mult la ceea ce ai spus dacă vrei să o atragi.

Nu te arunca la cuvinte pompoase, ci mai degrabă citește din domeniile de care este pasionată și arată-i și alte puncte de vedere. 

Aceste femei sunt rareori plictisitoare în dormitor, așa că, dacă vrei să încerci lucruri noi, probabil cea mai bună variantă este femeia Vărsător.

Femeile Vărsător adoră să caute frumusețea din lume. O femeie Vărsător trebuie să fie implicată într-o muncă pe care o consideră ca având o semnificație sau care afectează cumva binele suprem tuturor oamenilor. 

Vrea să schimbe lumea și va face tot posibilul să o facă, nu doar în anii tinereții. Are dificultăți în a se angrena într-o rutină, așa că nu e de mirare dacă încă nu are un job sau o meserie. Încă o caută, pentru că va trebuie să fie ceva măreț, sau altfel nu o pasionează.

Libertatea este esențială pentru aceste semne de aer și este probabil ca acestea să se supere atunci când un șef îi impune niște termene și condiții. 

De obicei au locuri de muncă ciudate și diverse de la vârstă fragedă – pentru că vor să-și afirme independența și să nu trebuiască să ceară bani de la părinți.

Femeia Vărsător  – compatibilități 

Vărsător și Berbec

Berbecul și Vărsătorul creează un cuplu nebun, neobișnuit și neconvențional. Niciunul nu vrea să fie etichetat sau pus într-o cutie și nici nu tânjește după viață de familie.

Citește și: Bărbatul Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Perioada și cu cine e compatibil

 Amândoi sunt extrem de independenți și vor recunoaște și aprecia imediat acea trăsătură unul la celălalt.

Poate fi o relație fierbinte, incitantă, de lungă durată, chiar revoluționară, dacă fiecare îi oferă celuilalt libertatea pe care ambii o doresc.

Vărsător și Leu

Un Vărsător și un Leu au personalități singulare și mulți prieteni. Un Leu iubește faptul că un Vărsător le permite să fie centrul atenției, în timp ce Vărsătorul mai distanțat și mai serios este atras de atitudinea exuberantă a Leului. 

Citește și: Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Leul consideră că Vărsătorul este fascinant, iar individualitatea și ciudățenia lor se potrivesc. În plus, există multă chimie sexuală. 

Sunt doi indivizi creativi și încrezători care se pot inspira reciproc în toate privințele. Problema aici este sustenabilitatea. Ca un cuplu, vor trebui să lucreze împreună pentru a-și înțelege diferitele nevoi. 

Vărsător și Săgetător

Vărsătorul și Săgetătorul sunt un cuplu foarte creativ. Ambii sunt amuzanți, împărtășind un simț unic al umorului.

De fapt, această pereche va râde de lucrurile care le par obscure tuturor celorlalți. Amândoi adoră schimbările și surprizele și sunt gata se mute pe alt continent sau să demisioneze și să călătorească prin lume.

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Sunt un cuplu extrem de compatibil, iubitor și distractiv. Săgetătorul este cel mai potrivit pentru Vărsător. Singura problemă poate fi stabilirea și împărțirea responsabilităților. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter