Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram. Este un antrenor celebru

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan traversează o perioadă mai dificilă, pe fondul presupusului divorț despre care se tot vorbește. Anamaria vrea să închidă gurile rele și să arate cât de fericită este. Impresara s-a fotografiat în compania unui antrenor celebru cu care a luat masa și a publicat imaginea pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă mai dificilă, pe fondul presupusului divorț dintre ei. Ei bine, Reghe a fost destul de rezervat în declarații, iar Anamaria susține sus și tare că nu este vorba despre niciun divorț, că ea și soțul ei se iubesc nespus de mult și nu intenționează să dea cu piciorul la tot ce au construit împreună.

Anamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram. Este un antrenor celebruAnamaria Prodan s-a afișat în compania unui alt bărbat, pe Instagram. Este un antrenor celebru

În schimb, chiar dacă se află și mai mult în centrul atenției, având în vedere acest presupus divorț, Anamaria Prodan nu are de gând să stea închisă în casă și să își plângă de milă, ba din contră. Cu zâmbetul larg pe buze, impresara a luat masa cu un antrenor celebru. Cei doi s-au și fotografiat, iar soția lui Reghe a publicat respectiva imagine pe Instagram.

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.A renunțat la verighetă

Citește și: Ce a postat Anamaria Prodan, după ce Reghe a fost surprins cu o domnișoară, în Grecia:„Soț perfect, bărbat perfect'

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Citește și: Ana Porgras îl face praf pe Zanni:„Oameni care nu au făcut nimic în viețile lor și se cred exemple de urmat'

Cu ce bărbat celebru s-a fotografiat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan vrea să demonstreze că nu se lasă îngenunchiată de niciun obstacol și că mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf este unul fericit, iar divorțul nu este o opțiune pentru ei. Vrând să arate că totul este bine și că ea își vede în continuare de viață ca și până acum, aceasta s-a afișat pe rețelele sociale în compania unui antrenor celebru.

Cu siguranță vreți să aflați despre cine este vorba, așa că nu vă mai ținem în suspans. Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Walter Zenga. Totuși, nu este vorba despre nicio relație amoroasă. Impresa se întâlnește cu celebrități din lumea fotbalului care trăiesc în Dubai pentru a pune la punct colaborări. Soția lui Reghe încearcă să-i găsească antrenorului italian o echipă în zona arabă.

Anamaria, despre presupusa amantă a lui Reghe

După ce s-a spus că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, au apărut mai multe informații referitoare la faptul că Reghe i-ar fi fost infidel soției lui. Întrebată dacă a luat legătura cu femeia despre care se presupune că ar fi, de mulți ani, amanta lui Reghe, Anamaria Prodan a explodat.

Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice.

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe. Nu vreau ca oamenii care mi-au admirat familia, viața, copiii, conduita, să creadă că toată dragostea noastră și fericirea și familia au fost niște minciuni și niște filme regizate, a explicat impresara.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter