Cine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express. S-a vindecat de cancer

Publicat pe

Cine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express? Artista participă la show-ul de la Antena 1 alături de ființa care i-a dat viață. Alexandra Ungureanu și mama ei au pornit în aventura vieții lor la Asia Express și nu vor uita niciodată această experiență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express are o poveste de viață interesată, dar și o durere ascunsă. În urmă cu mai mulți ani, Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, a aflat că suferă de o boală foarte gravă.

Cine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express. S-a vindecat de cancerCine este mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express. S-a vindecat de cancer

Puțini știu că mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express a suferit de cancer de col uterin. Și tatăl vedetei a fost diagnosticat cu cancer de colon, însă din păcate el a pierdut lupta cu boala. Anca a avut mare grijă în ceea ce privește starea ei de sănătate sa și a reușit să se vindece.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după', povestea Alexandra Ungureanu de la Asia Express în urmă cu mai mulți ani.

Artista a fost foarte afectată în perioada respectivă și a mărturisit că urca pe scenă și uita versurile, pentru că gândul ei era la părinții săi. „Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele', a mai declarat solista.

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită, dar… nu!'

Citește și: Drama Alexadrei Ungureanu de la Asia Express. Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, iar tatăl ei a murit

Citește și: Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei! „Mi se pare că visez'

Mama Alexandrei Ungureanu participă la Asia Express

După ce a învins boala, Anca Ungureanu se bucură din nou de viață. Cine s-ar fi așteptat că mama Alexandrei Ungureanu va merge la Asia Express.

Artista este încântată că a pornit în aventura vieții sale alături de ființa care i-a dat viață și că vor trăi împreună aceeași experiență de neuitat. „Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip. Cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!', spunea înainte de plecare, Alexandra Ungureanu.

FOTO: PR, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter