Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Publicat pe

Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express? Alexandra Ungureanu participă la Asia Express alături de mama ei, după ce a plecat acasă cu trofeul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities'. Vedeta este cântăreață și a cunoscut succesul la o vârstă fragedă. Iată toate detaliile despre Alexandra Ungureanu, una dintre concurentele de la Asia Express sezonul 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express? Alexandra Ungureanu se numără printre concurenții Asia Express 4, iar vedeta a ales să plece pe „Drumul Împăraților' alături de mama ei. Are 39 de ani și este o cântăreață de muzică pop, house și dance, devenind cunoscută alături de grupul Crush. Alexandra Ungureanu de la Asia Express a început să ia lecții de canto și pian la 6 ani.

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu. A descoperit în urma unor investigații de rutină

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express: „O mega provocare'

Citește și: Alexandra Ungureanu și mama ei, primele declarații de la Asia Express: „Credeam că sunt pregătită, dar… nu!'

Citește și: Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete'

În adolescentă, a Alexandra Ungureanu a luat și lecții de chitară și a participat la numeroase concursuri de muzică. Rezultatele obținute au fost mereu foarte bune, motiv pentru care Alexandra Ungureanu nu se va da bătută nici la Asia Express! În anul 2001 vedeta a colaborat cu formația Sistem și a cucerit topurile muzicale la nivel național și nu numai.

Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express. Tot ce nu știi despre eaCine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Cine este Alexandra Ungureanu de la Asia Express: suferă de o boală neașteptată

Acum câțiva ani, Alexandra Ungureanu s-a retras din lumina reflectoarelor și a evitat să mai apară. Ulterior, a recunoscut că a fost diagnosticată cu endometrioză, o boală foarte dureroasă, care poate duce la infertilitate. Mai mult decât atât, înainte să afle că are endometrioză, Alexandra Ungureanu de la Asia Express a avut probleme și la ochi.

„A fost o boală autoimună. Aceste boli se pare că sunt tot mai frecvente, apar în noi contexte și apar noi denumiri. Erau niște chisturi care se formează la ochi și obturează niște canale, chisturile sunt destul de dureroase.

Este o boală cu care m-am luptat timp de 2 ani,  doctorul la care am fost mi-a propus să mă operez, eu am refuzat și culmea e că soluția a venit tocmai de la cineva din branșă care s-a operat de mai multe ori și m-a sfătuit pur și simplu să ignor  această problema, ceea ce s-a întâmplat și chisturile au dispărut definitiv.

Dar în continuare am descoperit o altă boală autoimună care se numește endometrioza. N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluții, cred că este una dintre afecțiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că și corpul uman se transformă în direcția asta', a transmis Alexandra Ungureanu de la Asia Express, la momentul respectiv.

Alexandra Ungureanu, primele declarații după ce s-a întors de pe „Drumul Împăraților', Asia Express

Alături de mama sa, femeia în care are cea mai multă încredere și prietena ei cea mai bună, Alexandra Ungureanu a plecat în Asia Express. Noul sezon apare pe micile ecrane în toamnă și, la scurt timp după ce s-au încheiat filmările, vedeta a mărturisit că este mândră. Iată de ce.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă❤Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia! #teamAlexandra', a transmis Alexandra Ungureanu, după ce s-au încheiat filmările Asia Express.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter