Horoscop 9 august 2021. Zodiile care trebuie să facă economii

Publicat pe

Horoscop 9 august 2021. Este o zi plină de evenimente pentru majoritatea zodiilor. Unele zodii nu stau foarte bine pe plan financiar, așa că ar fi cazul să facă mai multe economii. Pe de altă parte, Peștii trebuie să fie alături de partenerul de viață, care trece printr-o situație dificilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 august 2021 – Berbec

În cazul în care ești singură, este un moment prielnic pentru a-ți da o șansă să cunoști pe cineva. În cazul în care cineva există deja în viața ta, veți petrece clipe romantice împreună. Cert este că, pe plan sentimental, stai foarte bine. Pe de altă parte, simți nevoia mai mult ca niciodată să te exprimi și să îți faci gândurile și opiniile auzite.

Horoscop 9 august 2021 – Taur

Îți dorești să îți păstrezi starea de fericire, așa că treci peste defectele evidente ale celor din jur. Nu vrei să intri în niciun conflict, așa că lași foarte multe lucruri să treacă de la tine. Pe de altă parte, nu încerca să faci noi achiziții până în momentul în care nu ești sigură că riscurile nu sunt prea mari. În plus, vei întîlni o persoană care îți va da lumea peste cap, dar asta pentru o scurtă perioadă de timp. După aceea, vei vedea că nu prea aveți nimic în comun.

Horoscop 9 august 2021 – Gemeni

Te simți foarte creativă, iar imaginația te va ajuta în această zi în relațiile cu cei din jur. Vei întâlni oameni noi cărora le vei face o foarte plăcută impresie. Pe de altă parte, anumite aspecte din trecut par că te macină, așa că lași amintirile să te afecteze. Din acest motiv, s-ar putea să îți fie greu să te concentrezi asupra unui anumit subiect. Încearcă să închizi definitif ușa spre trecut.

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi.Trăsături ale zodiei și compatibilități

Horoscop 9 august 2021 – Rac

Vei primi mai multe vești de la un prieten sau un membru al familiei care nu te vor încânta foarte tare. În funcție de ceea ce ți se va comunica, vei lua anumite decizii. Pe de altă parte, pe plan sentimental toate merg foarte bine. Chiar dacă ești la începutul relației, simți că cel de lângă tine este sufletul tău pereche, lucru care te face foarte fericită.

Horoscop 9 august 2021 – Leu

În cazul în care ai de luat decizii importante, amână-le pentru o zi mai favorabilă. Pe de altă parte, vei face față cu brio mai multor probleme emoționale, asta pentru că simți nevoia să comunici mai mult ca niciodată. În plus, ar fi cazul să faci economii dacă nu vrei să te confrunți cu o situație de criză în viitorul apropiat. Renunță la cheltuielile inutile.

Horoscop 9 august 2021 – Fecioară

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, așa că este timpul să culegi laurii. Vei fi avansată într-o funcție de conducere, lucru care îți va conferi o stare de euforie pe tot parcursul zilei. Mai pe seară, vei simți nevoia să sărbătorești și să împărtășești marea veste cu cei apropiați. Pe de altă parte, vei primi un cadou superb din partea partenerului de viață.

Horoscop 9 august 2021 – Balanță

În ceea ce privește sectorul afacerilor, vei primi mai multe promisiuni, însă nu te lăsa înșelată de aparențe. Persoanele care vin la tine cu propuneri s-ar putea să aibă scopuri ascunse, așa că nu te lăsa amăgită. Pe de altă parte, situația ta financiară este destul de instabilă, așa că ar trebui să renunți la cheltuielile inutile dacă nu vrei să te confrunți cu o situație de criză.

Horoscop 9 august 2021 – Scorpion

Simți nevoia să te afli în centrul atenției și te preocupă foarte mult ce cred ceilalți despre tine. Pe de altă parte, o serie de probleme de la locul de muncă nu îți dau pace și încerci să descoperi care este cea mai bună soluție pentru a le rezolva. În plus, te vei înțelege foarte bine cu colegii de muncă, așa că nu ar fi o idee rea să le ceri și lor ajutorul.

Horoscop 9 august 2021 – Săgetător

Vrei să consolidezi relațiile cu cei dragi, așa că le vei face mai multe cadouri și aștepți cu nerăbdare să vezi care vor fi reacțiile lor. Pe de altă parte, vei avea o ceartă aprinsă cu un membru al familiei, lucru care te va destabiliza pe toată durata zilei. Încearcă să nu te lași afectată, chiar dacă te simți foarte dezamăgită de cele întâmplate.

Horoscop 9 august 2021 – Capricorn

Ai o stare de spirit foarte bună, lucru care se datorează și partenerului tău de viață, care își dă toată silința să te facă să te simți specială. Pe de altă parte, la locul de muncă ai mai multe probleme de rezolvată, însă, până la sfârșitul zilei, le vei da de capăt. Pe plan financiar nu stai deloc rău, așa că ai putea să îți faci un mic cadou și să îți achiziționezi acel produs pe care ți-l doreai de foarte mult timp.

Horoscop 9 august 2021 – Vărsător

Ești numai pe drumuri pentru că ai mai multe probleme de rezolvat. Totuși, te vei întîlni cu anumite persoane care îți vor face ziua mai bună. Îți lipsea comunicarea. Pe de altă parte, îți dorești să îi răsfeți pe cei apropiați, așa că lei vei oferi cadouri cu valoare sentimentală. Te simți mai generoasă ca oricând, iar cei din jurul tău vor aprecia acest lucru.

Horoscop 9 august 2021 – Pești

Partenerul de viață se confruntă cu o situație dificilă și are nevoie de tot sprijinul tău. Chiar dacă nu ai cu ce să îl ajuți concret, contează foarte mult să îi fii alături. Pe de altă parte, este posibil să primești o mărire de salariu, așa că planurile tale pentru vacanța pe care ți-o doreai foarte tare se vor concretiza.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter