Salată de vinete dietetică. Rețeta nutriționistei Mihaela Bilic

Publicat pe

Rețeta de salată de vinete dietetică a nutriționistei Mihaela Bilic. Foarte mulți români adoră salata de vinete. Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit rețeta ei de salată de vinete dietetică și a dezvăluit care este secretul, chiar dacă folosește ou și ulei. Rețeta aceasta se realizează foarte ușor și tot de trebuie să faceți este să urmați indicațiile Mihaelei Bilic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de salată de vinete dietetică a nutriționistei Mihaela Bilic. Mihaela Bilic le-a arătat urmăritorilor ei cum obține ea o salată de vinete cu ou și ulei dietetică. Nutriționista a dezvăluit că secretul constă în a amesteca și freca cât mai mult vinetele. Drept urmare, nu va fi nevoie să adăugați mult ulei.  

Citește și: Rețetă de crochete din dovlecei.Un aperitiv gustos și dietetic

Citește și: Rețeta de prăjitură cu mălai a lui chef Florin Dumitrescu

Citește și: Rețetă de dovlecei scăzuți.O mâncare de vară excelentă

Citește și: Rețetă de supă de varză dulce.Dietetică și gustoasă

Rețeta de salată de vinete a nutriționistei Mihaela Bilic – Ingrediente

– vinete,

– un gălbenuș,

– ulei.

Rețeta de salată de vinete a nutriționistei Mihaela Bilic – Preparare

Mihaela Bilic le-a oferit internauților secretul ei pentru a obține o salat de vinete dietetică și foarte gustoasă.

Care este secretul pentru o salată de vinete reușită? Ei bine, sunt mai multe. În primul rând, trebuie să coacem vinetele direct în flacără. Apoi le curățăm și le lăsăm bine la scurs, ca să iasă din ele toată zeama aceea care este iute. Ulterior, le tocăm pe un tocător de lemn, cu un cuțit de ceramică, să nu se oxideze, și…surpriza!

Adăugăm un gălbenuș de ou și puțin ulei (folosesc ulei de floarea soarelui, ca să nu le schimbe gustul), nu mai mult de un tur de castron, pentru că, dragii mei, gustul și calitatea unei salate de vinete vine din frecare. Adică folosim un bol adânc, un linguroiu pe măsură, punem vinetele aici, cu gălbenușul și un pic de ulei și frecăm de la 5 până la 10 minute.

Cu cât frecăm mai mult, cu atât ele o să se umfle ca o spumă, pentru că maioneza se produce în timp ce amestecăm. Deci nu e nevoie de mult ulei, veți obține o salată de vinete dietetică și delicioasă„, a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter