Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă. Adoră să pozeze sexy

Publicat pe

Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă? Se numără printre cei 12 concurenți care și-au anunțat participarea în cadrul show-ului de la Antena 1. Sunt multe întrebări în ceea ce o privește, iată astfel câteva detalii despre sportivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă? Sportiva se alătura celorlalți 11 concurenți care au anunțat că vor participa în noul sezon Splash! Vedete la apă. Este vorba despre: Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, Fachiru din Periș, pălărierul Radu Itu, Dj Harra și Natalia Duminică.

Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă. Adoră să pozeze sexyCine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă. Adoră să pozeze sexy

Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă

Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă? Chelsea Grandabura este jucătoare de polo, la CS Dinamo București. Concurenta de la Splash evoluează pe postul de inter stânga.

„Ni s-a spus că polo-ul feminin este mai dur decât polo-ul masculin. Sub apă se dau pumni, picioare, este un sport foarte dur. Deasupra apei nu prea se vede', a precizat Chelsea Grandrabura într-un interviu acordat TV Telekom Sport.

Chelsea Grandabura face parte chiar din naționala Romaniei, descurcându-se foarte bine în sportul pe care îl practică.

„Polo e o artă aparte şi asta mi-a atras mult atenţia şi am vrut să încerc şi eu”, a explicat ea, întrebată despre cum a decis să se apuce de acest sport.

S-a mutat de 5 ani în România

Cine este Chelsea Grandabura de la Splash? Are 21 de ani și este din Chișinău. Sportiva a luat decizia de a-și părăsi țara natală și s-a mutat în România în urmă cu cinci ani.

Un alt mister în ceea ce o privește ar fi numele concurentei de la Splash! Vedete la apă. Sportiva a lămurit, într-un interviu acordat Looksport, că numele său este inspirat de la fiica lui Hillary și a lui Bill Clinton. În plus, în momentul în care a venit pe lume, tatăl ei muncea în Anglia și toată lumea știe despre faimosul cartier cu acest nume.

„S-a inspirat de la fiica lui Bill Clinton. Mama era însărcinată, tata lucra în Londra şi voia un nume deosebit”, a povestit Chelsea Grandabura.

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Margherita de la Clejani, concurentă la „Splash! Vedete la apă'.A apărut în sânii goi la filmări

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Cine este Chelsea Grandabura de la Splash? E olimpică la Istorie

De asemenea, Chelsea Grandabura de la Splash! Vedete la apă este olimpică la istorie și este stundentă la Administrație Publică. Cu toate că este o bună sportivă de polo, ea și-ar dori să intre în politică.

„Visul meu e să ajung în Minister sau undeva în conducere. Deocamdată mă focusez doar pe învăţătură”, a transmis Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă.

Chelsea Grandabura adoră să pozeze sexy

În momentele în care nu se antrenează, Chelsea Grandabura este pasionată de modelling și adoră să pozeze sexy. Dovadă stau fotografiile postate pe rețelele de socializare, care fac cu adevărta furori.

Tânăra are un corp bine lucrat și pozează des în costum de baie și nu se sfiește că posteze imagini în care apare complet nemachiată, pentru a-și dezvălui frumusețea naturală. Comentariile sunt pe măsură, fiind mereu apreciată și lăudată.

„-Pozele pe care le fac le fac doar pentru mine
-Întorc mulţi capul după tine?
-Atenţia mereu este, persistă!”
,
susține Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă.

Cine sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă

Zeci de personalități, care activează în domenii distincte, urmează să-și demonstreze abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă. 12 concurenți își vor testa limitele și își vor demonstra abilitățile concretizate în sărituri care mai de care mai spectaculoase. Curajoșii își vor învinge temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Chelsea Grandabura, Dj Harra și Natalia Duminică participă la Splash! Vedete la apă.

Reguli la Splash! Vedete la apă

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter