Cum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri. Nu are nicio legătură cu muzica

Publicat pe

După scandalurile controversate în care a fost implicat în ultima perioadă, Fulgy declară că a făcut schimbări în privința stilului său de viață. Acum, tânărul ar plănui să-și câștige banii dintr-o altă afacere, ce nu are nicio legătură cu muzica. Iată pe ce fapte mari e pus fiul Clejanilor! Detalii inedite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a fost în ultima perioadă pe primele pagini ale tabloidelor. Fiul Clejanilor a atras atenția prin ipostazele controversate în care s-a afișat, dar și prin nenumăratele scandaluri pe care le-a avut fie cu Poliția, cu jurnaliștii și chiar cu membrii familiei lui. În prezent, tânărul susține că este un om complet schimbat și că a făcut modificări în viața lui. Una dintre ele vizează partea profesională, plănuind să-și câștige banii dintr-o nouă afacere.

Cum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri. Nu are nicio legătură cu muzicaCum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri. Nu are nicio legătură cu muzica

Așadar, Fulgy de la Clejani dorește să-și schimbe radical viața, după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Fratele Margheritei a început să-și reia activitățile pe care le desfășura în mediul online, iar pe lângă asta, are și planuri noi în domeniul afacerilor.

Citește și: Fulgy de la Clejani, primele imagini după ce a ieșit din arest la domiciliu:„M-am întâlnit cu…'

Citește și: Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă.Onorariul a „explodat' după scandalurile lui Fulgy

Citește și: Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert:„Dacă pot fi iertată, dacă nu…'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă!Ce surprize și-au făcut

Cum câștigă Fulgy bani acum, după scandalurile cu droguri

În urmă cu ceva timp, Fulgy a făcut câteva declarații inedite legate de noul lui stil de viață. Acesta povestea atunci că acum își ocupă timpul cu diverse activități, cum ar fi mersul la sală, la piscină și plimbările în parc. Tot el a dezvăluit că îl însoțesc permanent patru bodyguarzi, pentru protecție, spune el.

Ba mai mult, din spusele lui Fulgy, și relația cu părinții lui ar fi acum una mai bună. El a susținut că, în prezent, părinții lui sunt fericiți, dar și sora lui, Margherita. El a mai menționat că pe el și familia lui nu îi interesează de alți oameni, decât de ei.

„Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție…

Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…', a declarat Fulgy, potrivit Fanatik.

Nu are nicio legătură cu muzica

De curând, Fulgy le-a dezvăluit fanilor din mediul online planurile lui de viitor. Potrivit cancan.ro, tânărul a postat pe contul lui de Instagram o imagine cu el în care poartă un tricou pe care e inscpriționată sigla „don moft'. Cei care îl cunosc, știu că așa îi place să-și spună, de ceva timp.

În dreptul fotografiei de pe Instagram, Fulgy ar fi scris și următorul mesaj „COLECȚIE MOFT în cel mai scurt timp'. Acesta ar putea reprezenta un semn că artistul vrea să se lanseze în afaceri și să-și deschidă una proprie.

Același lucru l-a făcut și sora lui, Margherita, în urmă cu câteva luni bune. Cântăreața deține și ea o firmă și are deschis și un magazin de haine, fiind pasionată de design vestimentar.

Sursă foto:

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter