Fulgy de la Clejani, primele imagini după ce a ieșit din arest la domiciliu: „M-am întâlnit cu...”

Publicat pe

Fulgy a ieșit din arest la domiciliu și a postat deja primele imagini. Se pare că viața artistului și-a reluat cursul normal, iar tânărul s-a afișat pe rețelele de socializare alături de prieteni, semn că nu l-au afectat prea mult cele 30 de zile petrecute în casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a stat o lună în arest la domiciliu și de când s-a încheiat perioada neplăcută, s-a reapucat de muzică. Mai mult decât atât, fiul Clejanilor investește timp și bani în propria-i producție și, asemenea oricărui tânăr, se distrează alături de prieten. După ce a ieșit din arest la domiciliu, Fulgy s-a întâlnit cu un grup de prieteni și au avut o mică petrecere, unde au făcut un grătar și au ascultat muzică.

Citește și: Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă. Onorariul a „explodat' după scandalurile lui Fulgy

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy: „Este o persoană bolnavă”

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: „Săracul, cred că trebuie să mai fie internat”

Citește și: Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan. Ce mesaj i-a transmis impresarei

Printre alții, fiul Clejanilor a petrecut alături de Fane Văncică. Ulterior, imediat după ce a ieșit din arest la domiciliu, Fulgy a mers în club, unde s-a și filmat pentru a le arăta urmăritorilor săi cât de bine se simte. Tânărul a fumat foarte mult și s-a întreținut cu prietenii săi, care au fost extrem de bucuroși că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a revenit la viața de noapte.

Fulgy de la Clejani, primele imagini după ce a ieșit din arest la domiciliu: „M-am întâlnit cu...'Fulgy de la Clejani, primele imagini după ce a ieșit din arest la domiciliu: „M-am întâlnit cu...'

De ce a stat Fulgy de la Clejani în arest la domiciliu

Fulgy a stat zile bune în arest la domiciliu după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul. Totuși, în perioada petrecută în apartamentul său, Fulgy a avut destul timp să contempleze asupra unor problematici cel puțin serioase. După ce și-a pus apartamentul la punct și a făcut curățenie generală, Fulgy de la Clejani s-a gândit, din arest la domiciliu, că ar vrea să schimbe imnul României pe motiv că e… prea trist!

'Doamne, dă-le minte românilor și deșteaptă-i, pe bune! Și schimb eu imnul, că e trist imnul nostru, Doamne. Ne trebuie unul frumos', a dezvăluit fiul Clejanilor, pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, Fulgy le-a transmis mai multe mesaje urmăritorilor săi în timp ce era în arest la domiciliu. Printre acestea, tânărul a mărturisit că, dacă s-ar fi născut femeie, ar fi fost tare pricepută la treburile casei: 'Dacă eram femeie, eram numărul unu. Știu să și gătesc, știu să fac și curat, cânt și cu orga, cânt și cu bassul, și cu chitara. Sunt DJ, impresar, bă băieți! Fiți, bă, bărbați!'

Fulgy, acuzații grave la adresa lui Dan Bursuc

De altfel, în timpul respectiv, fiul Clejanilor a scos la iveală detalii neștiute despre familia lui. După ce în urmă cu doar câteva luni și-a jignit părinții, Fulgy a ieșit la atac. Despre Dan Bursuc- unul dintre prietenii familiei, a spus că ar fi violat-o pe Margherita.

'Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea', declara Fulgy, la momentul respectiv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter