Alin Oprea și Larisa au divorțat, oficial: „Am fost tratat în stil mafiot”

Publicat pe

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa a ajuns la final. Artistul și-a luat astfel o piatră de pe inimă, iar acum poate să o ia de soție pe Medana, femeia care îi face viața mai frumoasă de doi ani. Totuși, lupta dintre Alin Oprea și Larisa continuă, pentru averea estimată la peste un milion de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Decizia judecătorilor vine la un an de când au înaintat actele și după luni bune de scandal și acuzații de pe ambele părți. Până la urmă, cei doi au recunoscut că iubirea dintre ei nu mai exista de ani buni, iar acest lucru i-a determinat să se separe.

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:'Mie mi s-a părut un fel de infracțiune'

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață’

Citește și: Alin Oprea a încercat să se împace cu Larisa, după ce ea a plecat la Londra! „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot!'

Citește și: Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț! „A lovit cu toate armele în mine'

Alin Oprea nu renunță la avere, după divorț

În prezent, singurul pas de finalizat în divorțul dintre Alin Oprea și Larisa a rămas partajul. Artistul nu vrea să renunțe așa ușor la averea sa. Ba mai mult, o acuză pe fosta lui parteneră ca „un sclav pe plantație'.

Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească.

Se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie', a declarat Alin Oprea, pentru Impact.ro.

Alin Oprea și Larisa au divorțat, oficial: „Am fost tratat în stil mafiot'Alin Oprea și Larisa au divorțat, oficial: „Am fost tratat în stil mafiot'

Va deveni Medana soția lui Alin Oprea, în mod oficial?!?

În urmă cu puțin timp, Alin declara, pentru Cancan.ro că Medana, iubita lui din prezent, este „soția lui', deși nu s-au căsătorit încă. Acum, rămâne de văzut ce decizie vor lua cei doi.

„Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare. Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc', declara Alin Oprea pentru sursa menționată mai sus.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter