Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: "El nu voia să mă arate lumii"

Publicat pe

Extrem de discretă în privința vieții personale, Ilinca Vandici nu a dezvăluit multă vreme adevăratul motiv al despărțirii ei de Ciprian Marica. Iată însă că acum, când este o mamă și o soție împlinită, vedeta și-a deschis sufletul și a povestit totul despre relația ei cu Ciprian Marica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită, dar în trecut, când era într-o relație cu Ciprian Marica, a suferit din dragoste. A fost înșelată de cel care spera să-i devină soț, însă nu acesta a fost cel mai important motiv care a dus la despărțirea de fotbalist. Acum, când are o familie frumoasă și un băiețel superb, vedeta a vorbit cu detașare despre problemele trecutului.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: "El nu voia să mă arate lumii"Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica: "El nu voia să mă arate lumii"

De ce s-au despărțit, de fapt, Ilinca Vandici și Ciprian Marica

În 2011, după doi ani de relație, timp în care Ilinca Vandici a sperat ca Ciprian Marica să o ia de soție, relația lor s-a încheiat furtunos, după ce s-a aflat că fotbalistul le făcea ochi dulci și altor dive de prin showbiz, printre care și Bianca Drăgușanu și adelina Pestrițu. Relația a luat sfârșit după ce vedeta TV l-a acuzat public de infidelitate pe iubitul ei. Motivul despărțirii a fost însă altul, după cum a declarat recent Ilinca Vandici.

În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii', a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu, la Kanal D. 

Citește și: Ciprian Marica a înșelat-o pe Ilinca Vandici cu Bianca Drăgușanu, iar prezentatoarea TV chiar a vorbit despre asta: „Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul!”

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri: „Aflam, pur și simplu”

Citește și: Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert: „Dacă pot fi iertată, dacă nu…”

Citește și: Alex Velea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Mario Fresh și Lino Golden: „Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc

Citește și:  Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf: „Se pierduse la un moment dat, ceva”

La doi ani după despărțirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici l-a cunoscut pe Andrei Neacșu, care i-a devenit soț, și căruia i-a oferit un băiețel adorabilZian (4 ani).

Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție', a adăugat Ilinca Vandici.

Mama ei i-a reproșat relațiile avute cu bărbați celebri

Vedeta a mai mărturisit și că problemele ei amoroase au început în momentul în care și-a pierdut tatăl, deoarece atunci a simțit nevoia unui bărbat care să-l înlocuiască pe el. Din păcate, relația dintre Ilinca Vandici și Ciprian Marica nu a funcționat, iar vedeta Kanal D a mărturisit că nu s-a bucurat nici de sprijinul mamei sale…

„Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie', a mai mărturisit Ilinca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter