Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat: "Am atâta dragoste de dăruit"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Frumoasă și misterioasă. Cam asta poate spune orice telespectator al rubricii Vremea, de la PRO TV, despre Magda Pălimariu. Deși are mai bine de 15 ani de experiență pe sticlă, este una dintre puținele personalități care n-au căzut pradă mirajului celebrității, Magda preferând să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Dar iată că acum a făcut o excepție și ne-a răspuns câtorva curiozități, mai ales legate de viața de după divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu prea vorbești despre viața ta personală  și  înțeleg  asta…  Totuși,  aș vrea să ne spui dacă mai crezi în iubire după ce ai trecut printr-un divorț.

Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea.

Citește și: Andi Vasluianu dezvăluie cum și-a cunoscut soția și de ce s-au căsătorit după venirea primului copil:„Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Apropo de căsătorie, mai crezi în ideea de a păși în fața altarului sau consideri că nunta trebuie făcută o singură dată în viață?

Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă. Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atâta timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate. Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele. Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj. Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit.

Citește și: Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV:„Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere'

Din câte ai lăsat să se vadă pe site-urile de socializare, ai avut o nuntă intimă, restrânsă. Așa ai visat de mică sau te-ai ferit din cauza statutului de persoană publică?

Așa este. Nu știu neapărat dacă a fost fiindcă sunt persoană publică, ci pentru că țin foarte mult la intimitatea vieții mele personale. Îmi place să am momente doar pentru mine, pe care nu simt nevoia să le împărtășesc. Nu cred că cei care mă urmăresc au nevoie să știe toate detaliile din viața mea. Îmi place să fiu aproape de comunitatea mea. Să vorbesc cu oamenii, să le dau sfaturi sau chiar să le aduc zâmbete pe buze – mai ales acum, de când cu TikTok-ul (râde). Dar cu toții avem lucruri care țin doar de noi și mi se pare normal să fie așa.

Citește și: Elena Băsescu face furori pe plajă, în costum de baie!A slăbit 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină și arată ca un manechin

Cum treci peste un eșec emoțional?

Pierderea unei persoane dragi mi se pare cea mai mare suferință, lucru pe care nu-l poți schimba, nu  ține de tine și trebuie să înveți să trăiești așa. Bineînțeles, cu un gol pe care nu-l vei umple niciodată. În rest, dacă ne refe- rim la alte lucruri care pot provoca suferință, pot să-ți spun sigur că sunt o persoană pozitivă. Dar asta nu înseamnă că nu am și eu momentele mele. Nu sunt genul care să zică: „Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva. Cred că o introspecție făcută cu responsabilitate face multă lumină. E important să ne cunoaștem pe noi înșine  și să știm să ne găsim puterea interioară de a depăși o situație care ne-a provocat suferință. Fie că uneori se întâmplă mai repede, alteori mai greu, important este să știm că în noi se află „cheia.

Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat: "Am atâta dragoste de dăruit"/ EXCLUSIVExistă fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat: "Am atâta dragoste de dăruit"/ EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter