Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată: "Am încercat să filmez, dar..."

Publicat pe

Nicole Cherry a luat în surprindere pe toată lumea când a dezvăluit că este însărcinată, mai puțin pe iubitul ei pentru că, spune ea, „sarcina nu a fost întâmplătoare”. Cântăreața de 22 de ani a încercat, totuși, să pregătească un moment special prin care să-i dea vestea iubitului ei că va fi tată, dar nu i-a reușit planul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși este încă foarte tânără, Nicole Cherry și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar iubitul ei de asemenea. Visul li s-a împlinit și spre finalul anului își vor strânge în brațe fetița.

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată: "Am încercat să filmez, dar..."Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei că e însărcinată: "Am încercat să filmez, dar..."

Bucuria a fost mare pentru partenerul său de viață mai ales că Nicole Cherry a încercat să-i pregătească un moment special pentru a-i da vestea, pe care de altfel l-a și filmat, dar clipul nu a ieșit deloc cum se aștepta, asta deoarece Florin Popa, iubitul ei, s-a așezat cu totul în alt loc față de cadrul inițial.

„Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat.

Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna', a spus cântăreața la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv'

Citește și: Cine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Părinții lui Nicole Cherry au aflat imediat că vor fi bunici

Nicole Cherry a mai dezvăluit că imediat ce a aflat că însărcinată le-a dat vestea și părinților săi care deja știau că are în plan să devină mamă.

Cei doi au susținut-o tot timpul și i-au fost aproape, iar acum urmează cea mai frumoasă perioadă pentru ei, să devină bunici la finalul anului.

De ce și-a ascuns Nicole Cherry sarcina

Nicole Cherry a povestit că a preferat să păstreze discreția și să nu facă marele anunț înainte să știe că totul este 100% în regulă și că totul decurge normal și fără probleme.

'Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru', a spus Nicole Cherry.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter