Cine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

Publicat pe

Deși nu pare, Bianca Iordache nu a avut tocmai o viață lipsită de drame, însă a reușit să treacă cu brio peste ele. Astfel, acum fiind singură, ia în calcul o posibilă relație cu Alex Bodi pe care îl cunoaște de mai mult timp. Mai mult, în trecut, ea s-a iubit cu uul dintre prietenii lui Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Biaca Iordache? Bianca Iordache s-a făcut remarcată datorită dansurilor pe mesele din cele mai luxoase cluburi, dar și pentru că a fost observată la brațul mai multor bărbați influenți.

Cine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedatCine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

Însă, în ultima vreme, Bianca Iordache s-a afișat cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Se pare că cei doi se cunosc de mai mult timp și au împărtășit chiar și aceeași dramă.

Cine este Bianca Iordache? S-a iubit cu un prieten de-ai lui Alex Bodi

Bianca Iordache și Alex Bodi ar mai fi încercat să formeze un cuplu și în trecut, însă nu au reușit, deși cei doi au avut mai multe întâlniri romantice. Cei doi nu s-au cunoscut pur întâmplător, ci în același cerc de prieteni, pe vremea când dansatoarea era iubita unuia dintre amicii lui Alex Bodi.

Citește și: Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu?

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Alex Bodi a făcut publice înregistrări cu ea:

Citește și: Mircea Solcanu a rămas cu sechele după operația pe creier:

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani.

Fostul iubit al Biancăi și prieten al lui Bodi, din păcate, a fost diagnosticat cu cancer și între timp s-a stins din viață. Amândoi au fost profund afectați de pierderea unei persoane apropiate, dar în timpul ce a trecut s-au vindecat și sunt deschiși spre cunoaștere.

Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu?

După ce s-a speculat că Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu, acesta a postat poze în ipostaze tandre cu Bianca Iordache. Cei doi nu au confirmat sau infirmat existența unei relații de iubire, însă pozele au vorbit de la sine, iar Alex Bodi a declarat că nu zice nu unei alte relații și că în viața lui există mereu cineva.

Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea. Nu mai există și nu a fost vorba de vreo împăcare (…) Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur’, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Și Bianca Iordache a vorbit, la rândul ei, despre ce este între ea și Alex Bodi, dezvăluind că momentan este vorba doar despre ieșiri în oraș și despre o perioadă de cunoaștere, dar dacă va fi cazul de mai mult vor spune.

Lumea speculează în general, suntem în cunoaștere momentan. Nu este cazul să spunem. Dacă va fi ceva serios sau mai mult decât ieșiri în oraș, probabil vom spune. Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. Ne-am cunoscut prin cunoștințe comune. Nu a fost nimic organizat, pur și simplu s-a întâmplat să ajungem în seara respectivă în club și ne-am întâlnit acolo' , a povestit Bianca Iordache.

Mai departe, dansatoarea a spus că îl vede pe Alex Bodi ca un bărbat atrăgător și consideră că se potrivesc. Bianca a mai spus că nu este nevoie ca acesta să facă ceva special pentru a o cuceri, nici măcar să îi aducă flori, ci doar să fie el.

Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter