Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu? S-au afișat în ipostaze tandre

Publicat pe

Alex Bodi nu pierde timpul și după ce s-a speculat că ar dori să se întoarcă în brațele Biancăi Drăgușanu, acesta a fost surprins în ipostaze tandre alături de Bianca Iordache. Până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat dacă au o relație sau nu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a publicat o fotografie cu Bianca Iordache dintr-un club exclusivist din București. Imediat, s-a speculat că este posibil ca cei doi să aibă o relația. Dacă imaginea respectivă nu era destul de grătiroare, Bianca Iordache și Alex Bodi au publicat la Insta Story scurte video-uri în care cei doi apar în ipostaze tandre în timp ce se aflau într-un local din Capitală.

Alex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu? S-au afișat în ipostaze tandreAlex Bodi și Bianca Iordache, un nou cuplu? S-au afișat în ipostaze tandre

Într-unul dintre Insta Story-uri, Alex Bodi stă la pieptul Biancăi Iordache, iar ea a pus capul pe pe el și la mângâiat pe față. În celălalt scurt video, cei doi stau unul lângă celălalt, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu are un braț petrecut pe după talia brunetei. Ipostazele în care s-au filmat Alex Bodi și Bianca Iordache dau de bănuit. Să fie oare bruneta noua cucerire a lui Alex Bodi?

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi?”Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă”

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a urmărit-o la salon.I-a cerut să nu se mărite cu Gabi Bădălău

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan:„Este un băiat major'

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

Sunt Alex Bodi și Bianca Iordache împreună?

Pe lângă ipostazele în care s-au filmat, zâmbetele de pe chipul lui Alex Bodi și al Biancăi Iordache par a vorbi de la sine, întărind și mai mult posibilitatea că cei doi ar forma un cuplu. Pe de altă parte, alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și de brunetă au fost și mai multe prietene de-ale acesteia.

În momentul de față, niciunul dintre cei doi au au confirmat sau infirmat o eventuală relație, însă timpul va vorbi de la sine. Pe lângă acest aspect, imaginile publicate de cei doi sunt destul de grăitoare dacă stăm să analizăm limbajului trupului și gesturile făcute unul față de celălalt. În plus, Alex Bodi a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars că nu zice nu unei noi relații.

Alex Bodi: „Tot timpul există în viața mea cineva'

S-a speculat că Alex Bodi și-ar dori să se împace cu Bianca Drăgușanu, însă acesta a declarat că nu mai există cale de împăcare în ceea ce-i privește. Pe de altă parte, omul de afaceri a mai spus că în viața lui există tot timpul cineva și că nu are o relație stabilă.

Eu nu o să mă aflu niciodată în niciun loc așa aiurea, în momentul de față orice declarație de-a mea sau vreun detaliu nu e necesară că nu mă mai interesează. Avem niște chestii de rezolvat, trebuie să-mi mai iau niște acte de la ea. Nu mai există și nu a fost vorba de vreo împăcare (…) Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur', a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter