A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu. Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Publicat pe

A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu. Familia Dolănescu este astfel, din păcate, îndoliată, după ce au mai pierdut încă o persoană dragă. Anunțul tulburător a fost făcut public chiar de nepotul său, Ionuț Dolănescu. Cel din urmă și-a luat „rămas-bun' de la unchiul său printr-un mesaj absolut sfâșietor. Iată ce a scris artistul pe Facebook!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Este doliu uriaș în familia Dolănescu! Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu, a murit. Vestea tragică a fost dată duminică, pe 29 august 2021. Ionuț Dolănescu este cel care și-a găsit puterea, copleșit de durere, și le-a transmis fanilor mesajul cutremurător. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunța că, din păcate, unchiul lui s-a stins din viață.

A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu. Mesajul transmis de Ionuț DolănescuA murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu. Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Duminică, pe 29 august, Ionuț Dolănescu și-a luat „adio' de la unchiul său, de față cu fanii, pe Facebook. Interpretul de muzică populară a anunțat așadar că Nicolae Dolănescu, fratele tatălui său, s-a ridicat la Ceruri.

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac:„Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?'

Citește și: Daniel Buzgudan, martor la o minune:„S-a dus acolo, s-a spovedit, a mers la slujbe'

Citește și: Nadia Comăneci, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei:„Am înțeles că e mai bine…'

Citește și: Ce decizie a luat soția lui Leo Iorga la aproape 2 ani de la decesul solistului.Nu i-a fost deloc ușor

A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu a spus despre regretatul artist că a făcut fericiți mulți oameni prin vocea lui, când urca pe scena alături de marele Ion Dolănescu. El l-a numit „unchiul Tae', semn că exista o legătură destul de apropiată între ei, cel puțin din punct de vedere sufletește.

„Nicolae Dolănescu, unul dintre frații alături de care tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat pe scenă și a făcut fericiți atâția români, ne-a părăsit pentru totdeauna. Rămas bun, unchiu Tae!', a scris Ionuț Dolănescu, recent, pe contul lui oficial de Facebook.

Vestea că a murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu, a fost confirmată și de Festivalul Național Ion Dolănescu, pe pagina oficială de Facebook. Reprezentanții au transmis un mesaj la fel de emoționant, spunând că regretatul artist a părăsit această lume pentru a cânta „în corul îngerilor' alături de Ion Dolănescu.

„Artistul Nicolae Dolănescu ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de fratele său, marele artist liric Ion Dolănescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', este mesajul scris pe pagina de Facebook a Festivalului Național Ion Dolănescu.

Nicolae Dolănescu și frații lui au cântat împreună 25 de ani

Nicolae Dolănescu a cântat alături de Ion Dolănescu și de celălalt frate al lor, Constantin, vreme de 25 de ani împreună. Nicolae Dolănescu povestea în urmă cu ceva timp că cel mai fericită perioadă a copilăriei lui a fost atunci când Ion Dolănescu a urcat pe scenă. Tot el spunea despre fratele lui, Ion, că a avut grijă de ceilalți până ce s-a stins.

„Cea mai mare bucurie a copilăriei noastre a fost când fratele Ion Dolănescu a prins drag de cântecul popular, a fost mai răsărit dintre noi şi a urcat pe scenă. Atunci am început să simţim şi noi ce înseamnă viaţa, să vedem lumea altfel. Ion ne-a purtat de grijă până în clipa în care a închis ochii', declara Nicolae Dolănescu pentru 'Taifasuri'.

De ce s-au certat Ion Dolănescu și Nicolae Dolănescu

Conform click.ro, între Nicolae Dolănescu și Ion Dolănescu au existat și perioade mai tensionate. La un moment dat, cel din urmă l-ar fi acuzat pe Nicolae că nu ar fi avut grijă de averea familiei și ar fi fost pe cale să piardă casa părintească, cea din Perșinari. Între timp, lucrurile se rezolvaseră între ei.

Ion Dolănescu a avut, în total, 7 frați și surori: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelică, Anica și pe Gică. Din păcate, Nicolae Dolănescu s-a stins recent din viață, lăsând durere în sufletele tuturor apropiaților.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter