Când va fi externată fetița Cristinei Cioran. Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Publicat pe

Născută la 7 luni, Ema, fetița Cristinei Cioran, va fi externată din spital curând. Chiar mama ei a fost cea care a făcut anunțul, într-o postare emoționantă pe contul de socializare, unde a atașat și o fotografie în care apare micuța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ema, fetița Cristinei Cioran, va fi externată din spital în sfârșit! Micuța, născută la 7 luni, a dovedit că este o luptătoare, iar acum este în afara oricărui pericol, gata de a fi primită în sânul familiei. Ema va ajunge în sfârșit acasă, după ce a fost monitorizată de medici câteva săptămâni. Chiar mama ei a fost cea care a făcut anunțul, pe contul de socializare.

Când va fi externată fetița Cristinei Cioran. Fotografia pe care a postat-o cu EmaCând va fi externată fetița Cristinei Cioran. Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Fetița Cristinei Cioran va fi externată săptămâna viitoare

Venită pe lume prematur, Ema, fetița Cristinei Cioran, a fost ținută o lungă perioadă în incubator, dar acum micuța luptătoare este pregătită să vină acasă. Mama ei și-a anunțat fanii de pe conturile de socializare, unde a postat și o fotografie, alături de un text emoționant.

„Săptămâna viitoare vine Ema acasă! Mai ere foarte puțin și gata!”, a scris fericita mămică pe contul de socializare.

„Forța fie cu tine! Ema, my love!', a mai scris Cristina în dreptul fotografiei postate în InstaStory.

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran: „Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție'

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței: „Mi-a apărut într-un vis”/ EXCLUSIV

Citește și: S-a însurat Lucian Becali! Gigi Becali a grăbit nunta nepotului său:„Eu voi plăti tot!’

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:„De fiecare dată îmi amintește…’/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu. Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Cei doi părinți sunt extrem de nerăbdători să-și vadă micuța acasă și își țin permanent fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„Fetița noastră puternică și curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și crește! Suntem desparțiți! Dar împreună! Sperăm să o luăm acasă cât mai curând! Săptămâna asta finalizez camera Emei! Abia o așteptăm acasă!”, scria Cristina la începutul lunii.

Ema a reacționat la auzul vocii mamei sale

Pentru Cristina Cioran a fost o perioadă încărcată de multe emoții, anxietăți, temeri… Fiica ei s-a născut în a 29-a săptămână de sarcină, iar proaspăta mămică, în vârstă de 44 de ani, s-a temut pentru micuța ei. Ema s-a dovedit însă a fi o luptătoare. Din păcate, din cauza contextului actual, Cristina Cioran nu a putut fi alături de fetița ei așa cum și-ar fi dorit, însă a vizitat-o de câte ori a fost posibil.

Vedeta povestea recent, într-un interviu, cu emoție, că fiica ei a recunoscut-o după voce – voce pe care a auzit-o luni de zile pe când se afla în burtica mamei sale. În momentul în care a intrat în salon și i-a strigat numele, pulsul micuței a crescut, dovadă că a reacționat la vocea mamei sale.

„Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r. – i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă', mărturisea Cristina Cioran.

Cristina Cioran a fost diagnosticată cu fibrom uterin înainte de naștere

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, având în vedere riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”, a mai spus Cristina, în urmă cu aproximativ două luni.

Și iată că, în pofida tuturor problemelor, fetița Cristinei Cioran este bine și va fi externată curând.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter